gimo dam ishockey, vi är inte så jävla på att vinna, men kämpa de kan vi!

Hockeymatch idag var väll nästan det ända som hände. Vi förlorade, (såklart) men vi kämpade och vi har aldrig gjort mer än ett mål på en seriematch, men idag gjorde vi två :D haha. Ett av systra mi och ett av Walter. 9-2 blev slutresultatet. Jag e hyffsat nöjd, bara det att jag missade ett friläge, vilket höll på att resultera i en avbruten klubba, men de va ju snipern så jag lät bli (A).

Sen har jag bara varit hemma, kollade på Robban Gustavsson med mor och magnus också, den va dålig så jag gick upp och jag hamnadeav någon anledning här !

Igår åkte Karin och jag med Linn hem, vi skulle nämligen kidnappa Malin för att hon fyllde år. Det var en roolig kväll och på fredag ska jag o Linn gå runt i Gimo med hennes lilla min i hund i min väska, vi ska leka Paris Hilton, mmmmm, jag längtar! haha

Morgondagen kommer till mestadel bestå av Uppsala besök ( Allianshallen med andra ord ) Linidisen och jag ska spana in Amandas innebandytalanger ;) hihi. Men de e väll inget oväntat som kommer hända. Amanda äger planen gör en sisådär fyra fem mål, blir matchens lirare osv. osv.

Määäxs e inte hemma heller, så de e riktigt tomt, och ingen Julie heller, jag e ensamt barn! i det stora huset me två läskiga vuxna :o HJÄLP! Hahah, jag e på flummhumör, ni behöver inte ta mig seriöst just nu :)

Men ska kila härifrån, lev flott ät gott o skjut flera skott  ;)
 
soolongsucker!



                                                                                           image43

Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0