Marcus Karlsson

image81

Marcus Marcus Marcus
du vet hur mycket du betyder för mig
kan inget mer säga.
du är en av de bästa vänner jag nånsin haft!

Amanda Ström

image79

Min helt otroligt underbara Amanda
Finns inget i världen som jag älskat mer än
att få spendera sommaren med dig
Du ska bara veta vad du betyder för mig <3

pump

pust stånk och stöööön!
har 60 engelskglosor till imorgon, så jävla drygt, vill bara spy på dem oslippa se dem resten av mitt liv!!!
har fotbollsträning snart också, ska ha något spelarmöte med laget innan vet inte riktigt vad det komemr handla om men men, får väll gå på det, för sen är det BODYPUMP! det e så himla roligt att bara få pressa ur sig allt o bara PUMPA! haha. så kul.
 
hade en lektion som vanligt på torsdagar, sen har jag bara varit hemma kollade på en gammal favorit i repris film:    flipper himself! Så jävla skön, haha. Fast tyvärr så slår du inte Rädda Willy.. tyvär, för det är typ världens bästa, efter a walk to remember och bilar :].

Västerhaninge 2 - Gimo

Tänkte försöka plita ner lite om gårdagens hockeymatch.
Började med att vi fick kämpa som idioter för att lyckas hålla nollan mot ett jävligt bra västerhaninge. Men nollan hölls perioden ut och skotten var 8-5 med fördel till västerhaninge.

andra perioden var dem ännu starkare, men det var vi också, jag fick en djupledspass av systra mi som jag halvmissade, men jag lyckades lägga in en backhand framför mål, och vem fanns där då? jo petra swärd! och woops, 1-0 till oss! västerhaninge pressade på ännu hårdare och perioden slutade 2-1 till västerhaninge.

tredje perioden, vi lyckas få in en kvittering i första bytet genom Jullan Östlund, så jävla snyggt, jag skrek av glädje, haha. hon sköt en motståndare på skridskon så den styrdes in, haha. Sen gjorde dem ett mål och tog åter ledningen, men Julia Östlund lyckades få in en till puck o det var lika igen, med en minut kvar tar domar heeeelt oförståeligt ut elina för gud vet inte vad. och då lyckas dem få in en puck till och vinner matchen med 4-3. TACK DOMARN <3<3 inte..

efter matchen kommer våran tränare in och berättar för oss att deras lagkapten kommit fram till honom och sagt att vi var jobbiga och möta att dem var vana med att kunna åka hur dem ville och göra som dem ville, men nej de kunde dem inte. haha! där fick dom! sen berättade hon också att dem inte tränar eller nått, men majoriteten av spelarna har spelat i landslaget en gång i tiden.. wow.

BRA BRUDAR

jobbigt...

image85
fan ta världen ibland. fan ta allt som har med världen att göra!
fan ta bilkrockar och fan ta död! fan, jag hatar hur orättvist allt ska
vara och jag hatar hur du bara tar och tar!

Vila I Frid Andreas Johansson
och kom ihåg att det finns så många här nere som saknar dig <3

1987.03.27 - 2008.01.26

shopping i östhammar, mamma betalar

Va med mamma min till östhammar och shoppade lite tröjor idag,image76 som min käre mor (tacktacktack!) betalade!




Diggar texten på den röda tröjan, No Limits
tycker att det passar på mig,
tihi tihi tihi. ^^









kimono ala afrika

ja det är sant! trodde inte heller mina öron när jag själv berättade för mig att
jag skulle köpa mig en kimono! men det är sant! fick den med posten igår..!



image78

ge mig fina bilder

skulle kunna tänka mig en bra digitalkamera och en fjärrutlösare (a)

Gimo - Kallhäll

Onsdag betyder match, hemma mot Kallhäll. Med ett nyförvärv, Sandra från Iron (som gjorde en kanonmatch) så kändes det verkligen som att vi kunde ta det här. Och det var precis vad vi ala trodde att vi skulle göra.

Med tre femmor snurrade vi runt dem hela förstaperioden och tog ledningen med 1-0 genom Elin Jansson, vi höll ställningarna perioden ut. Vi gjorde väll ingen riktig super period men vi kämpade på som aldrig förut och ALLA gjorde det, kul o se!!

Andra gick vi in och gjorde det vi skulle med några skott på mål och Amanda storspelade i målen och lyckades hålla nollan ännu en period. Finns väll inte så mycket att skriva från andra perioden förutom att alla kämpade på och alla gjorde det dem skulle, trots att vi fick utvisningar och skit emot oss, men vafan.

Period tre då, vi kämpade på även då, men vi hade som vanligt tillfälligheterna mot oss, vilket jag börjar bli trött på nu! fan! så såklart lyckas dem få in 2 puckar och matcher tar en vändning igen. Vi kämpade på och var nära att få in en kvittering men vi lyckades inte. Men jag tycker att vi var värda att vinna den matchen, och jag tycker att vi ska ta nästa, borta mot västerhaninge på lördag. då jävlar brudar!

Sudret - Gimo

Alla var laddade till tusen innan matchen. Vi gick in och körde ett kanonbyte i första bytet och min femma gjorde mål, elina fick pass av sara sjögren och gick igenom alla och gjorde mål. vi hade allt spel och dem hann inte med alls, när tove sköt in 2-0 till oss kändes det verkligen som att vi kunde ta det här..! I sistaminuten så fick jag ett en mot en läge, jag drog den sista backen och åkte mot mål, med backen jagandes.Hon hakade mig jag ramlade och det blev inte ens utvisning fast det skulle ha varit straff! Så vi gick in i periodpausen med 2 mål gjorda och 0 insläppta.

Andra perioden gick inte alls lika bra, vi spelade kasst halva perioden och dem gjorde 2 mål, men efter halva släppte det och vi spelade samma spel som i första men lyckades inte f in något mål. När vi gick in i omklädningsrummet efter andra så var det tvärtom mot sist, 0 gjorda 2 insläppta.

Sista perioden blev jobbig efter som vi hade åkt båt och kom fram sent på natten med bara 2 femmor så blev vi lite lidande i slutet och vi släppte in 4 MÅL i sista, vilket vi inte förtjänade att göra, vi var ungefär lika bra och det borde slutat 2-2, men tillfälligheter och utvisningar till oss gjorde att vi förlorade med6-2 men vi ska vara stolta tjejer, dem va riktigt bra! De va vi me!

hemma igen

så där ja, nu har jag varit med mina sötnosar på gotland, det var jätteskoj, som vanligt och vi hade ju match också. men den skriver jag om vid senare tillfälle. vi sov i en äcklig stuga på ett vandrarhem, usch! våran stuga luktade nylackat och var stekhet, kändes osm att sova i en bastu :o

båtresan dit gick bra trots att det var storm ute och efter resan så berättade kaptenen att det var fem meter höga vågor påvissa ställen, tur att vi alla hade käkat åksjukepiller, haha. vi körde våra lekar, tror nog att mitt lag förlorade, faktiskt, tyvärr, fast vi har inte räknat poängen än, så..

något mer behöver jag nog inte nämna förutom att vi hade värsting kul!

idag så är jag ledig, tjoo. känns bra! så jag ska hemn till pappa och fixa lite med mitt arbete som jag ska göra på vård och omsorgen. känns inte fullt så bra. men de e ju nästan ingen annan ledig så, man kan ju lika gärna lägga tiden på de, så slipper man sen, smart jag duvet,

på eftermiddagen ska jag ner till ishallen, julia ö, julia syster, beccis och emelie cordoba ska vara med i en tävling där dem tar ut upplands bästa tjej och kill 94 (hockey) och bästa målvakt me, fast vi har ingen 94 målvakt så.. aa iallafall. vinnarna får åka till globen och vara med i lg hockey games, vet inte vad dem ska få göra men det va något på isen. go sis' hoppas jag får hänka! haha.

men vi ses så mycket! pussoknull hjärtegull!

jobbigt...

när det är någon på msn som du verkligen vill prata med, så har personen statusen inte vid datorn. du vibbar och vibbar men nejdå, inte kan han/hon svara. vrf är man ens inloggad om man inte är där? sucks bigtime!

ge mig lockar

image74                 ge mig en locktång!

petra swärd

image73

Jag vet inte vart jag ska börja.
Bilden talar för sig självt.
Då, nu, föralltid.
<33
älskar dig min peetsz

linda enqvist-pettersson

image72


Utan dig ingen mig,
och vad vore världen utan oss?
Älskar dig så otroligt mycket.

jobbigt...

ni förstår inte hur jobbigt det är att packa sina grejer, lägga in dem i bilen i tre minuter ta ur dem ur bilen för att sedan släpa dem upp för trappan och packa upp det igen.

så har jag det varje fredag!


laddar för gotland

sitter här vid datan och skriver ett arbete till skolan om funktionshinder, astråkigt.. och asjobbigt.. ska egentligen fördjupa mig i något ämne, tänkte välja paralympics, men jag orkar inte gör anågot mer nu, jag har redan svarat på alla frågor, så jag tänkte ta resten på måndag, för då e jag LEDIG. Tjalalala! 

imorn drar jag med hockeyn till gotland, ska faktiskt bli ganska så skönt att komma ifrån allt i några dagar och bara vara me dem bästa i vääärlden. (även om linda och amanda inte är med :(håller på och skriver ihop lite poängjagar uppdrag till båten så att vi får ha det lite roligt! jag kan bara säga det att jag längtar, men då vet ni vart jag är om det inte blir några uppdateringar av bloggen förens på måndag! då ska ni få lite insideinformation ;) hehe.

ska träna lite hockey idag hade jag tänkt mig, vi ska tydligen spela internmatch, vilket man absolut inte vill missa, det är ju nästan roligare än vanlig match..! sen åker jag till mamma i en vecka framåt, och ikväll är det ju lets dance också, som jag inte vill missa eftersom jag gjorde det förra veckan!

Gimo - Gnesta

Andra matchen i ''efter-jul-serien'' blev en vinst! Äntligen, det var vi verkligen värda. Det började med att min femma gjorde 1-0 i första perioden, Elina gjorde mål och jag assisten. Jag blev så glada att jag knuffade omkull Becka, haha. Det var också så den första perioden slutade, det var skön stämning och  vi spelade bra, bara det att vi sjönk ner i deras tempo, lite onödigt. Skotten blev 8-2 till oss.

Andra perioden fick vi ungefär 20 000 utvisningar av domar(jävlar)na men vi kämpade på och lyckades få till en 1-1 i andra, ganska bra med tanke på att vi var både en och två personer mindre på planen för det mesta, målet gjorde Julia Östlund som gjorde sin första match med oss, assisten stog Elin för.

Tredje perioden var väll den sämsta från vår sida, även fast vi ryckte upp oss i slutet, perioden slutade 2-2, målen gjorde Elin med assist från Julia Ö. Men periodens händelse var ändå jag inblandad i, haha. Målvakten skulle precis blockera pucken, då sträckte jag mig och försökte peta in den, då tacklade en gnestaback mig i ryggen, och alla som spelar i gimo vet hur ostadig jag är, så jag ramlade nästan över målvakten med gnestabruden över mig. målvakten blev tokig och drog av sig hjälmen och gav mig en rak höger rakt o fejset (är det inte så att man inte ska slå den som redan ligger ner??), jag iskall som jag är sprattlar mig loss och ger målvakten en mördarblick och åker lite groggy mot vårat bås när jag känner nån som e på mig i ryggen, jag gjorde mig beredd för att vända mig och slå, haha. När jag vänder mig är det bara Elina och åker och skrattar. haha..!

Nästa match är i helgen på Gotland, vilket kommer att bli väldigt kul! Jag fick vara ny kapten för första gången vilket var ännu roligare med tanke på vinsten o allt, tack brudar, vi VA bäst!    


het-hetare-zac efron

image62

Knutmasso

Skolan har börjat igen, verkligen hallelujha moment, inte... började i onsdags, kanske inte så roligt men nya schemat är iallafall ganska så hyffsat om jag får säga det själv.

va knut igår, skulle egentligen va utklädd med brudsen, men ångrade mig i sista stund o skickade tillbaka kläderna, tänkte att jag behöver pengarna till annat, så jag gick ut och kollade med linda ist, ganska roligt fast jävligt lite folk utklädda osv, men vafan, kvällen blir ju till vad man gör den!

dagen har väll inte sett mycket ut, i principip alla i klassen var bakis så det vart en rolig gympa lektion, haha. innan gympan hade vi nån omvårdnadslektion, ganska långtråkig men men, man får väll lida lite. sen var det somsagt gympa, vi spelade fotboll i fem minuter ungefär, sen tog vi drickspaus, wahla kom in i hallen och sa att i kunde ju lika gärna sluta, haha. sagt o gjort. gick me kärinen och matilda och käkade, äcklig jävla fisk och minipotatisar, sen åkte jag faktiskt hem, så ere.

nu sitter jag här, har hockey ikväll med gym innan, jag och elina tänkte bygga lite muskler ;) sen på onsdag har vi hockeymatch, alla som läser det här e välkommna o komma och heja! Klockan 19.30 i gimoishall mot gnesta, yeap.

men nu ska jag försöka vila lite jag, vi ses! pöss!

Elina Darling

image57

FALLER DU SÅ FALLER JAG

Välkommen 2008

fem spänn på att alla som inte dansar e våldtäktsmän!

Newyearseve!

började med att jag hjälpte pappi att duka fram osv till kvällen då hela ligan skulle komma hit o käka. sen drog dem till electro design o mös medans jag inrte orkade plus att jag hade lite ont i halsen o så så jag stannade hemma, drog till morsan o käkade och glodde på lite OC.

sen kom linda hit o vi spelade gitarr o sjöng lite uppladning duvet! så kom hela ligan hem hit o vi käkade, lite segt med snacket i början vid ''barnbordet'' fast vi är ju inte barn längre menmen, vafan! vi satt där sen sket jag i efterrätten (det var ändå julia som hade gjort den..) haha. jag o linda drog till camen på förfest, där vare drag de må jag säga! sen skulle herrskapet gå till folkan men vi sket i det, jävla b ställe tänkte vi o drog till sjökan! fdär va iprincip alla 90-91 fotbollstrollar/hockeyfjollor i gimo haha, men de va kul, man kände nästan alla o så, skojiiiit!

jag o linda hängde me jocke i köket o snackade gammla klassminnen osv, hehe. alla andra sprang runt som yra höns, hehe. men det e ju så det ska vara. elina hade fullt sjå att få tag på en kille som va perfekt, haha. synd att inte jag va kille, där hade du haft en elina.. haha!

aa, sen vart det tolvslaget, alla kramades o kollade på raketer, jag kan ju säga såhär! man ska ju fira in det nya året som man vill att det ska bli, det gjorde jag: med linda. det var en rolig kväll med andra ord orkar inte skriva så mkt mer men de va kul! minnena finns inom min istället ;) haha.

PUSSSOKNULL HJÄRTEGULLLLLL!




IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0