Gimo - Kallhäll

Onsdag betyder match, hemma mot Kallhäll. Med ett nyförvärv, Sandra från Iron (som gjorde en kanonmatch) så kändes det verkligen som att vi kunde ta det här. Och det var precis vad vi ala trodde att vi skulle göra.

Med tre femmor snurrade vi runt dem hela förstaperioden och tog ledningen med 1-0 genom Elin Jansson, vi höll ställningarna perioden ut. Vi gjorde väll ingen riktig super period men vi kämpade på som aldrig förut och ALLA gjorde det, kul o se!!

Andra gick vi in och gjorde det vi skulle med några skott på mål och Amanda storspelade i målen och lyckades hålla nollan ännu en period. Finns väll inte så mycket att skriva från andra perioden förutom att alla kämpade på och alla gjorde det dem skulle, trots att vi fick utvisningar och skit emot oss, men vafan.

Period tre då, vi kämpade på även då, men vi hade som vanligt tillfälligheterna mot oss, vilket jag börjar bli trött på nu! fan! så såklart lyckas dem få in 2 puckar och matcher tar en vändning igen. Vi kämpade på och var nära att få in en kvittering men vi lyckades inte. Men jag tycker att vi var värda att vinna den matchen, och jag tycker att vi ska ta nästa, borta mot västerhaninge på lördag. då jävlar brudar!