Chicken Sweet&Sour

Ska precis äta pappas kyckling, med sötsur sås! Det luktar så gott, mm! Men först tänkte jag slänga iväg ett blogginlägg faktiskt.

Idag har det varit en lugn dag för mig, hade tänkt att bege mig på en löprunda imorse när jag vaknade, men när jag såg ut och regnet öste ner blev jag inte så sugen, men med tanke på träning ikväll och läger fredag, lördag och söndag så är jag nog helt okej ändå!

Skolan har ju börjat nu för mig, och Uppsala Universitet är bra, mina kursare är snälla och jag trivs och känner enorm glädje att jag äntligen börjat på det sista som jag har haft i mina inre planer. Om tre år, då kan jag göra precis vad jag vill, och vart jag än vill, så kommer jag att ha ett jobb!

Dock finns ju roligare saker än artikelgranskning som vi har imorgon. Men det här är ju bara början och allting är främmande och nytt!

Pappa gnäller för tillfället på att jag druckit ett glas av hans groggvirke (sprite..) när jag frågar hur ofta han super och när han ska ha den. Svarar han till jul, haha. Och ställer fram den till maten! Så nu är det matdags för mig!


Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0