OP 07 .

jaa. det är sant. det har börjat igen.

allt är helt nytt. allt är stort. alla är stora.



skolan har börjat och det på både gott och ont. minus är ju att lektionerna börjar och att man inte får gå me sin gammla vanliga klass, jag skojar inte när jag säger att jag saknar er 9B. Men gymnasiet har ju sina plus också, att få lära känna många nya härliga glada personer. Och jag trivs verkligen i klassen, vi har riktigt skojj tillsammans, och imorn ska vi FIIIKAAA! jappjapp!

har ju inte skrivit nu på ett tag, känns lite sorgligt de e så mycket som har hänt ju. men nu ska jag bli bättre. jag lovar.

har väll inte så mycket nyheter på det stora hela. jag och linda har ÄNTLIGEN startat vårat band. okay, det kanske inte e så seriöst just nu, men jag loooovar, vi ska erövra världen. yeye! Fotbollen då, vi leder, alltså B-laget och A-laget har faktiskt vunnit, vilket känns riktigt bra. I princip känns allting väldigt bra just nu.

på lördag är det torgfesten, i gimo. jag menar, party i gimo, hur ofta händer de?! men den ska tillbringas me mina kära vänner amanda och linda om jag får som jag vill!

men nu så är maten klar, så ska pysa ner dit nu jag. så hörs vi!

SOOLONGSUCKER!

YOU'RE THE ONLY ONE

forgive me for that time when I
put my hand between your legs
and said it was small
-  cause it's really not at all

I guess there's just a part of me
that likes to bring you down
just to keep you around
-  cause the day that you
    realize how amazing you
    are YOU gonna leave ME

emma eleonora johansson, hög feber, halsont och hjärninflammation(?)

jag kan bara säga FEM ord.
JAG HATAR ATT VARA SJUK

igår låg jag och sov i princip hela dagen, och var inte särskilt social av mig, hade enligt familjen min hög feber, men jag frös som en tok jag :P

och idag tillråga på allt
så har febern iallafall gått ner sig, men nu har jag jätte ont i halsen, kan knappt svälja. huahua. och det känns som om hjärnan hugger när jag reser mig upp, ajajaj! Jag har försökt få min familj att förstå att ''det kan ju faktiskt vara hjärninflammation'' men nej då, jag har inte ont i nacken så det ere inte , haha. Pust .

Var upp och kollade på träningen idag, och jag e så himlans glad alltså, Maria Thuré (tidigare bälinge) har skrivit på för Gimo (A) och Emma Holtari har kommit tillbaka :)

livet leker men min panna steker, hehe .



IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0