LIVET LEKER

ÅH DET VA RIKTIGT ROLIGT att träna idag! Först körde vi nivet när man står i en fyrkant så ere en som jagar och när man bryter byter man, med ass. Så när man blev tunnlad så fick alla andra assa en :p. Gissa vem som var snällast av alla? - Jo jag! Gissa vem som fick hårdast bollar i rumpan när den blev assad? - Jo jag! Om ni inte tror mig kan ni fråna Amanda :).

Sen så körde vi ALLSVENSKAN! Jag och Amanda I. fick börja i Div. 4 av 5 Divisioner. Vi vann så jäkla mkt att när vi stog där i Div. 1 efter bara vinster och kollade mot Sofie och Åke (som hade legat i Allsvenskan hela tiden) så kändes det inte långt borta alltså :D. Men vafaaan, när vi började lira Div. 1 då vare inte så kul ändå, så ja, vi la oss i alla matcher (eller hur?!) så vi halkade ner i 5an och där höll vi oss ;) haha.

Sen var det dags för lite fotbollstennis. mitt lag, som bestod av Mig (91a) Lovisa (90a) och småglina :D haha. Sara och Sanna (93) och Ida (94) vi kom 2a, vi va riktigt jäkla bra alltså ;). Sen var det dags för lite löpning. Men det vart inte så  jobbigt för jag skrattade så mkt sen allt roligt :P. Jag va äll inte så där jättebra :P men jag dög ;) hahah.

Nu sitter jag hemma, Nathalie e här :D. Jag har fått ett sommarlovsbusskort :D. Vad ska man säga? Livet leker .

pusspuss!

amanda är en snäll flicka



Åh ja, jag fick en present av Amanda efter träningen! Hon har ju vart me Jennifer, Mattias och CitronBasse (?) i Bulgariiiia! Och så hade hon köpt mig ett navelsmycke.

måste ha

image19 Jag vill ha, jag vill ha

jobbjobbjobb .

Idag har jag JOBBAT, tro dt eler inte, jag har varit brevbärare :D haha. Med min pappa! Delade ut reklam i tre timmar, fett jobbigt, varmt o dant. Menmen, hursomhelst, när jag kom hem så satte jag mig bara här, o nu sitter jag här :P Ikväll är det träning, ska bli riktigt skojjjj och träffa Amanda och Jennifer efter deras utlandsresa också :). Jihooo-.

Men ska knalla ut me doggen nu jag, men hare så bra så hörs vi :)

Puss och kram skumbanan.


midsommar

började enligt traditionerna med midsommarfirande nere vid IP. Med dans o pilkastning och glass :D. Sen var dt bara hem till farsan o packa ihop grejjerna o fara till mammsen, jag fiiixade mig o sen drog vi till Gunn o Bengt o Lövet o käkade, jag, mamma, magnus o määäckan. Det va mummsigt.

Sen gick jag, Määääckan o Lövet hem till mig o hämtade mitt o Lindas dricka, och ringde Linda o sen gick vi till busstationen. Där va Lahti o c/o så vi snackade lite granna med dom o sånt där duvet. Sen så ringde Nicklas o sa att bussen va full för att den hade åkt förbi dom, så då kilade vi till dom vid Mysinge. Där va hela faderullan som vi skulle åka med. Dessvärre var dt bara jag o Linda som va tjejer i vårat gäng för dagen :P. Sen så kom massa folk till Mysinge sg vi på långt håll, så då tänkte jag, Linda, Marcus, Lövet, Åhman, Fluff, Rasmus och Viktor att vi skulle gå till platsen som ligger före, dt var riktigt långt dit, när vi kommit fram så kom dt en buss, fullsat.. pust. Men efter ca 10 minuter kom en till som vi fick åka med.

                                                            Määäck'n o Åhms -->                     


Väl i Öregrund gick vi mest runt o va sociala och snackade med folket som vi mötte, välans trevligt faktiskt. Sen så satte vi oss o snackade me Marc in the Park och hans polare ett bra tag. Sen gick vi runt igen :P.

                          <--- OH JA :D

En stund in på natten åkte vi hem o la oss och sov, en väldigtrolig dag med roliga människor! :) 

YOU MAKE MY DAAAY <3  

daimtårta

daimtårta är JÄVLIGT gott, har du tänkt på dt?

Lirade match med A-laget idag, vi hade bollen nästan hela matchen, Söderfors(GymnastikochIdrottsförening) hade typ fem målchanser och satte tre! Hellvette, vi satte ingen! Så vi förlorade. Jag fick hoppa in SEX SISTA som högerflayer, jag hade tillome ett skott på mål! Haha. Vilket talar om hur vi ägde dem.

Nu har man snart haft en vecka sommarlov, gud vad skönt dt är! Fast jag börjar redan tänka på Gymnasiet jag xd. Vilka man kommer få gå me? Och vilka man kommer träffa där? Och sånt skit duvet, dt värsta är att jag kommer träffa exet mitt ;o alltså jag pallar inte med dt! Menmen, får väll hålla mig undan :P

Imorn ska vi klä midsommarstången med fotbollslaget ;) DÅ JÄVLAR :D.

Soolongsucker ;*

grand d' finale

I helgen är dt somsagt Roslagscupen, en fotbollscup som spelas i Gimo, Harg, Alunda, Ekeby, Österby och Film tror jag :P Egentligen skulle vi ha haft en B-lagsmatch igår mot Vaksala, men dom fick inte ihop folk och lämnade WO så vi vann med 3-0 :). Så därför så ska vi A-B spelare få spela med Gimo Flick Jun. idag, final! Dt är bara två lag anmälda, Gimo och Alunda, snacka om att jag redan är laddad! Klockan 18.00 på Gimo IP :D.

Just nu mår jag inte så bra, dt är massa bråk hemma hos mamma, mellan Magnus och henne. Och de kanske ska flytta ifrån oss, vilket är riktigt riktigt jobbigt enligt mig. Jag tycker så synd om Marcus som måste vara där och höra skiten, tydligen får han också massa med skäll. Menmen, dt här är sån't som händer. Hoppas för all del att dom bor kvar efter allt detta.

Men nu ska jag fixa mig och sen så ska jag gå ut med Herman och gå, inte så långt för dt orkar jag inte.

See yah! <3

Åhja.

Igår vare feeest vid dammen, vi va där :P herreguuud. Orkar inte berätta allt men dt va skojj iaf :)

   <--- Linda, Emma, Daniel (!)


Första dagen på lovet idag. Skööönt. Va hemma hela förmiddagen o bara sov o sånt där annat myyyys :D. Sen så käkade vi lite maaat, kollade lite på TV o sen vare dags att fara till farsan, så jag for dit o han knappt in innan dt va dags att åka till Österby o kolla på Gimo - Vaksala i Roslagscupen :). GIMO VANNNN :D. Fettbra!  

Sen va jag me Mackaaaaan! Vi gick o köpte godis o läsk o gick runt i Gimo ;P Nu e jag här, och jag e glad :)

Mina 9B-äst!

Ojojoj.

Nu har man sommarlov, dt är lite småkonstigt att man inte är hyperglad och springer runt och gör kullerbyttor som förut. Nejdu, nu sitter man här och mår rentav DÅLIGT! Jag vill inte lämna mitt 9B, våran underbara klass! Jag vill inte lämna mina andra vänner i nian, jag vill inte, vill INTE!

Avslutningen isej va väll inte så kul, men efteråt när man fick krama alla sina kära klasskamrater, dt va mysigt dt :) haha. Men  som tur är bor nästan alla i klassen i Gimo, så vi kommer ju träffas ändå, men inte alls på samma sätt :/. Sagan om 9B-äst är slut, ett tårfyllt slut med blandade känslor. Hoppas att dt går jättebra för alla er vänner, med era nya skolor och ''nya liv''. För jag kommer sakna varenda jävel hörrunini!

Nog om detta, snart ska jag träna sen ere bara fort som fan hem hit o fixa sig, sen så drar vi till Nicklas Andersson och hänger lite me vallon-niorna :) Ska bli jäkligt skojj dt!

Men men, nu har världens bästa nia gått ut. <3

big girls don't cry

sitter o nöter Fergie - Big girls don't cry just nu. ganska så bra låt det :)

GRÖNIS IGÅR VA FANTASTISKT! Vi satte oss i bussen. Jag fick sitta bredvid Katri bakom Simon o Fia och framför Martin och Jonas. Till en börjar var dt väll lite halvsegt, Martin o Jonas satt o sjöng (skrek) bakom oss, Fia sov eller surade vi vet inte riktigt :D. Linda blev arg på Hessel! Petra, jag o Katri skrattade :P. Sen kom vi in i Sthlm. Jimmyy och Martin moonade i rutan till en annan buss :D haha.

Sen kom vi fram. Jag gick med Petra, Linda, Katri, Fia och Sara Edin :D. haha. VI hade JÄTTEKUUUL! Vi startade med Vikingaskeppet, Edin o Linda vågade inte åka den :D hahah! Sen så tog vi kvasten! Vi kom efter Jocke o Nicklas i kön, haha. Nicklas va så rädd, jag kan ju citera honom :P. "Alltså, dt känns som när man va liten, när man tappade bort mamma och pappa, fattar ni?!". HAHA! Men han vågade tillslut :) haha. BRA NICKLAS!

Sen knallade vi runt o åkte massa skoj! Så skulle vi käka då va Katris plånbok BORTA! Så vi letade lite efter den. Men beslutade oss för att åka mera, och ta den sen. Så vi åkte extreme såklart, sen frittfall med Jonas och Cordoba, och Jonas har fått känna på Katris temperament. högst uppe i frittfall Jonas: "Fan, va äckligt! Vi kommer DÖÖÖ" Katri: "HÅLL KÄFTEN! HÅLL KÄFTEN!" haha. Sen tog vi uppskjutet. Då hängde Grehn på :D. haha. Direkt efter dt vart dt spökhuset :). Där Jonas nästan skrämde oss mer än spökena, haha!

Det hände såklart massa mer men orka skriva när ändå ingen läser :D haha.

På hemresan fick jag sitta bredvid Grehn, till en början var dt kul men sen drog han då fick jag sitta med Fluff och Lövet, haha. Eller, dom satt bredvid mig iaf :P. Så kom vi hem efter en rolig hemresa, jag skulle cykla med Fluff hem för han skulle till sin mormor som bor nästan vid mig, men då va ju hans nyckel borta såklart!! Så han fick skjutsa mig :P. På sjuan! :P haha. Till slut kom jag hem, haha. Då var dt bara till att gå o sova.

-

Just nu har Marcus avslutning! TÄNKA SIG att dom har sommalov snart!!! Vi har avslutningsmiddag idag, imorn har vi avslutning. Åh, jag vill inte sluta i nian! JAG KOMMER SAKNA ER NIO B! <3

Soolong sucker!

for the very last time!

Jajjamensan! Nu är dt snart dags. Våran sista klassresa! Till Gröna Lund. Dt ska bli riktigt roligt! Så vi börjar klockan 12, då ska vi käka och klockan 13 bär dt av mot Sthlm :).

Imorgon har vi avslutningslunch med skolajjns personal. Och så har A-laget match,

ajaaaa, jag får göra en uppdatering när jag kommer hem eller nödvändigtvis imorgon :)

Soolong SUCKER <3

why do all good things come to an end?!

Idag har dt varit en heeeelt wunderbar dag i skolajjn! Hade ingen vanlig lektion, och på musiken dansade vi :D. Dt va jätteroligt :). Även fast jag inte var särskilt bra på att dansa vals ;) haha. Tycker synd om gossarna som fick dansa med mig ;D haha. Sen så bjöd mentorn min på paj :D Njammmyyyy! 

Imorn äre gröööönan med niorna :) Dt ska bli så kuliiit! Tänka sig en hel dag me mina riiiixizar! Jag ska åka kärlekstunneln med Linda också :D. Åh ja, dt e sant ;D.

Har nyss klippt mig, dt blev lite kort men ja, jag e nöjd ändå :) Man vänjer sig!

Ska pysa en stund. Tänkte bara lägga in ett par sista ord sådär, dom går till min underbara klass!

TIO ÅR MED ER 9B <3 I WILL MISS YOU GUYS <3


Serieledare ;)

Heeeeeeeeeeej!

JA! Det är sant, vi leder fortfarande B-serien! Idag lirade vi 1-1 mot Bälinge, som förövrigt ägde oss :). Men skitesamma, dt är ju målen som räknas, right? :) Nåväl. Ida Svensson målade, snyggt vare också :D.

Sen har jag varit med Sofia! Vi ringde Katri men hon kunde inte komma in till Gimo sen ringde vi Linda och Petra, men dom skulle åka och äta så dom ville inte va med oss :P haha. Så vi har hoppat stutsmatta och gjort lite alltmöjligt!

Nu sitter man här igen. Klockan är just nu 22.47, snart är dt dags att sova, har tidig samling imorn, 9.00. Erbjöd mig att lira U-laget imorn eftersom att jag har absolut ingenting att göra nu när Marcus är borta :P. Sen ska jag döma 11-manna med Sanna P. Hahaha! Det blir la skojjans! 

image10

Jag saknar dig Marcus, det är så tomt här utan dig :O


Godnatt! Puss och Kram! <3 


Jag har väärldens bästa vänner !

Tjaaaaowe.

Skolajjn var inte ngt märkvärdigt direkt, vi lämnade tillbaka våra nycklar :( dt var jättehemskt :P. Sen så drog jag, Linda och Petra (a.k.a. Perta) ner till GIMO CITY ;) och Petra handlade sig lite hårfärg medans jag och Linda köpte vax :o Här ska dt vaxas :D.

Så Petra drog hem till sig och jag och Lin's hem till moi! Vi vaxade oss, haha. Dt var jättekul! Och ja, sen drog Linda hem och åt och jag tog mitt pickopack och förflyttade mig till min mamma. Sen så ringde Fia mig och sa att vi skulle kolla på ett videoband från teatern, jag sa självklart ja och då ringde Petra och hon ville hänga på! Så vi knallade mot min pappa (för en videospelare). När vi kom fram insåg vi att min videokamera inte hittades och att vi inte behövde någon dumm VHS!

HUR SKULLE VI FÅ TAG PÅ EN SATANSFILMKAMERA?
Svar: Sofia Malmrud fick ringa runt till varenda jäkel i klassen men tillslut så logga Emil Larsson in på msn och då fick vi låna hans kamera (tacktacktack). Så kollade vi på filmen och skrattade så att tårarna rann!

Sen skulle vi ner till GIMO CITY en en gång och lämna tillbaka bandet och kameran till Emil, så vi fann honom och lämnade tillbaka hans grejjer. Då hade Petra redan gått hem till sig så Fia sprang in och kissade i en buske sen gick vi till bussen. Då blev jag kissnödig och jaaa, jag höll mig till jag kom hem iaf ;).

Och nu sitter jag här, och kan sammanfatta denna dag såhär: ÅÅÅÅW VÄNNER JAG ÄLSKAR ER SÅÅÅÅÅÅÅ MKT *visa ett stortstortstort avstånd med händerna*.

See yah!



IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0