Sommarjobb

Fick föresten mina sommarjobbs veckor idag. 26,27,28,29 :) Blir skönt med lite extra cash!

Ny tradition

Jag och Colin passade på att åka en sväng till vår vackra huvudstad. Vi gick till Kungsträdgården och kollade på körsbärsträden, det var helt otroligt fint! Jag tyckte att det påminnde lite om någon scen i en film. Vi satt där på en bänk mitt bland alla blommor och ett "band" spelade lugn vacker musik på en liten scen en bit bort.. Och där satt jag med mitt livs kärlek i solen. Kan det bli bättre? 

Ja tydligen, för Colin. För han började gnälla över att han var hungrig (ovanligt..) ^^. Så vi gick till Max bara några steg iväg, men där inne luktade det tydligen kiss. Så jag föreslog att vi skulle ta med oss maten och sätta oss där bland träden igen. Och så blev det. Där satt vi, två lyckliga ungdomar och mumsade i oss snabbmat. 

Det var då jag bestämde att det var min och Colins nya tradition. Han hade inte så mycket att säga till om dock. Men jag tror faktiskt att han också gillade det! :)

Puss <3
 

Klänning inhandlad!






Hittade den underbaraste klänningen i världshistorien <3
Bilderna är klickbara

Hårband x2

Fick ett svart och ett guldigt hårband av snälla mormor, kostade endast 25;-/st på Gimogallerian, tur att det finns en sån :)


Inlägg till Alva

Du Alva, ska vi gå på Johnossi tillsammans när de kommer till musikveckan, läste lite nyss om det där, det går på 200, 160 med UNT kortet och de spelar 2 juli klockan 20.00 på Norrskedika IP. Skulle väll vara skoj? :)


Vakna med the voice

Har blivit näst intill helt beroende av vakna med the voice. Tycker att dem är så himla sköna, och det är så skönt att vakna upp och slö kolla lite medans man vaknar till liv. Sen har dem alltid så roliga gäster, jag fullkomligt älskar Katrin Zytomierska (stavas det så?) Hon är så härlig, säger precis vad hon tycker och skiter i vad som händer sen. Med fler sådana människor skulle det bli en roligare värld!

vakna!

Ikea och gränby

Ska nu åka till Muppsala med mormor och Lisbeth. Får se om jag hittar någonting spännande att inhandla :)

Annars är det en lugn dag, min ända lediga dag den här veckan från praktiken på hemtjänsten gimo, så förgyller den med uppsala och fotboll senare ikväll! Blir nice. Skriver lite mer när jag kommer hem :)

Hockey

Ikväll är det hockeyträning! Innebandy och fys. Yea. Ska faktiskt bli skojigt, sen imorgon är det fotboll, måste gå ner alla dessa kilon jag lagt på mig sedan Colin började proppa i mig en jävla massa onyttigheter ^^ men jag älskar honom ändå! För han är den bästa sötsak man kan få i sig.. tänkte jag säga. Den bästa sötsaken man kan få! ^^

Love you till the end





No words, just music.

"Student" bekymmer

Det börjar närma sig.. Inte min student, dit är det ju faktiskt 1 år kvar. Men Colins.. Vad har man på sig då? Vad ger man till en rackare som honom? Det är ju trots allt bara en och en halv månad kvar, och jag vet att jag kommer stressa ihjäl mig om ingen hjälper mig!

Kommentera om du har något tips ^^

Trasig dator

Våran dator krashade (igen..) Men som tur var har man en händig pojkvän som faktiskt fixade den, så ni som vill läsa min blogg (farmor, kjell och lena) ni kan tacka Colin! Mors!

Min helg

Helgen har varit väldigt bra, fredagen var ledig och spenderades med världens bästa Colin, som dessvärre åkte hem för att fira lillebror sin på lördagen. Så jag gick ktill Petra och fikade med henne, Katri och Fia, det var hur roligt som hellst och så länge sedan. Skönt att äntligen ses!

När alla hade farit hem gick jag och Petra till mig och kollade på Bert och Robinson, haha. Vad vi gjorde mer låter vi vara osagt.. (åt massa sötsaker...)

Igår hade vi turnering med distriktslaget i hockey, vi vann ingen match, men gjorde en jävla bra turnering ändå, med tanke på att exempelvis ångermanland hade 7 jun-landslagsspelare med ^^ och vi förlorade "bara" med 7-0.

Idag ska jag jobba eftermiddag, börjar vid halv fyra, så framtilldess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske överraska pappa med en städning! Tjing!

Upp med tuppen

Är så jävla trött, har nästan inte sovit något alls, och börjar vid sju.. Men slutar halv ett, så det är ju rätt nice.


Aprilskämt

Känner faktiskt inte alls för att dra något aprilskämt överhuvudtaget iår, förra året drog jag så många och mamma började grina när jag lurade henne att pappa hade skaffat tjej i stockholm och skulle flytta dit, och dessutom skulle jag följa med.

Vad mamma kanske inte tänkte på i det läget är att vem skickar ett sms med denna hemska nyhet? well, ska inte plåga henne med något sådant iår.

Jag hörde dessutom ett roligt skämt på TV imorse. Det var någon som hade lurat någon annan, att om man satte folie på antennen så kunde man få in alla kanaler på sin TV. Haha, synd att inte jag kom på den..



IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0