Vissa saker kan inte köpas för pengar för allt annat finns mastercard!

Länge sen nu, förlåt, verkligen, sorry. men jag har faktiskt en anledning, datan e sönder hos mamma så det blir varannan vecka nu, men ska försöka hålla dig uppdaterad om mitt liv ändå!

vi börjar väll från början, hockeyn. vi har fått reda på nya serien nu, efter jul blir det möte med kallhäll, norrtälje, hässelby/kälvesta, sudret (gotland...), norrköping och väster haninge. jani, då jävlar säger jag bara då jävlar, men det är först efter jul det, för på söndag så har jag fått äran att vara den ända från a-laget som får lira med junisarna på poolspelet. jajamensan! snacka kul, fast det va jag som frågade, men ändå (a).

skolan då, finns väll inget att nämna om den, förutom att den snart är slut och man äntligen får vara ledig i ett par veckor, fast det är klart, först ska man överleva julen och att köpa alla julklappar, sen får man ju lov kan man säga! 

nyår, vafan händer på nyår? nån som har något att komma med? ni får gärna komma med tips, för en så länge har jag inget planerat så.. aa, inte för att ni kanske vill att jag ska komma men jag har ett par snygga kompisar jag kan ta med mig.. haha.

idag har jag vart med petra, även kallad perta, jag hade jättekul iallafall, vi satt och kollade på Bert men nejdå, då ligger hon och sover! haha. sen vaknade hon och mummlade nått om älskade ängel, kan hända att hon var vaken då men jag kan inget garantera, hon e lite läskig den där petra, haha. jag antog att det var mig hon drömde om iallafall. men ska skita i det här nu jag.

killekill i maggropen, nu ständer jag dagboken... eller aa, bloggen.
pussoknull hjärtegull

Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0