bilbingo

Oh My God! Igår var jag med Amanda, Linda och Petra på bilbingo. Vilket verkligen var en upplevelse!

Det började med att vi tog 811an från Gimo till Östhammar klockan 18.10 på Tisdagkvällen. Amanda hämtade oss vid OK och vi for till Norrskedika. Väl framme så gick vi in och köpte bingobrickor och sånt. Vi satte oss återigen i bilen och konstaterade att, ingen kommer nog att vinna men kul, det kommer vi iallafall ha. Amanda testade tuten och den funkade finemang!

Så drog det igång! Men det fanns ett problem. Sätt en 20 åring och tre 16 åringar ( iallafall fyllande 16 år ) i en bil tillsammans, jag menar, kan du förvänta dig något annat än att det blir pratigt? Well, det kunde iallafall våra ''bilgrannar'', för båda två sa åt oss att hålla tyst. Inga vinster när vi efter 6ans spel tog en paus. Visseligen var vi nära ett par gånger. Men vi började fika på Amandas födelsedagskakor. Dem var jättegoda.

Sen drog det igång igen. Vi kom till det andra spelet efter pausen, två rader. Jag hade helt plötsligt ett nummer kvar. Amanda startade tändningen. Nummret som behövdes var 23. Helt plötsligt ropas nummer 23 upp. Amanda slänger sig på tuten och alla skrattar och jublar i våran bil. Sen kom det en kille o läste upp mina nummer. ''Nummer 17..'' Camilla i högtalaren svarar: ''Nummer 17 har inte gått.'' Alla i bilen gapar. Killen med nummrerna svarar snabbt:''Oj, jag läste fel!'' Alla i bilen pustar ut. Mina ikryssningar stämde och jag fick min vinst. 760:- SJUHUNDRA SEXTIO KRONOR!

Bingot fortsatte, ett par spel efter har Petra ett nummer ifrån enradsbingo. 90 var det gyllenenummret, och där fick hon bingo. Amanda slängde sig återigen på tuten och vi skrattade och jublade återigen. Petras bricka stämde och hon fick sina pengar. 140:- ! Hon gick 40 kronor i vinst! Haha!

Så fortsatte bingot med några spänningar som före pausen. Vi kom till fullbricka i sista bingot. Med andra ord kallat ''STORKOVAN''. Linda började skämta. ''Aaa, tre nummer kvar..'' Vi skrattade lite. Helt plötsligt har ungen ETT nummer kvar! ETT NUMMER! Så kommer nummret. Amanda tutar och man ser alla andra surt starta sina motorer. Linda e så nervös att hon duttat fel att hon inte kan sitta still. MEN alla nummer stämmer och Linda är TVÅTUSEN kronor rikare! Hahaha!

Sen for vi hem till Amanda för att berätta för hennes mor att vi har gått i vinst allihopa, alla utom Amanda! Haha. Maria skjutsade oss till stationen där Christer och Sara hämtade oss, dom fick höra våra glädjerop hela vägen till Gimo. Haha. Det var min kväll, som jag ALDRIG kommer glömma :D


Puss och kram och på återseende! <3


Kommentarer
Postat av: Alva

hahah, lyckobarn ! när pappa våran familj ( när inte jag fökjde med ) var på bilbingo vann bara pappa 150 spänn, ingen annan fick av dem i bilen.. ;)

2007-07-11 @ 14:39:52

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0