LIVET LEKER

ÅH DET VA RIKTIGT ROLIGT att träna idag! Först körde vi nivet när man står i en fyrkant så ere en som jagar och när man bryter byter man, med ass. Så när man blev tunnlad så fick alla andra assa en :p. Gissa vem som var snällast av alla? - Jo jag! Gissa vem som fick hårdast bollar i rumpan när den blev assad? - Jo jag! Om ni inte tror mig kan ni fråna Amanda :).

Sen så körde vi ALLSVENSKAN! Jag och Amanda I. fick börja i Div. 4 av 5 Divisioner. Vi vann så jäkla mkt att när vi stog där i Div. 1 efter bara vinster och kollade mot Sofie och Åke (som hade legat i Allsvenskan hela tiden) så kändes det inte långt borta alltså :D. Men vafaaan, när vi började lira Div. 1 då vare inte så kul ändå, så ja, vi la oss i alla matcher (eller hur?!) så vi halkade ner i 5an och där höll vi oss ;) haha.

Sen var det dags för lite fotbollstennis. mitt lag, som bestod av Mig (91a) Lovisa (90a) och småglina :D haha. Sara och Sanna (93) och Ida (94) vi kom 2a, vi va riktigt jäkla bra alltså ;). Sen var det dags för lite löpning. Men det vart inte så  jobbigt för jag skrattade så mkt sen allt roligt :P. Jag va äll inte så där jättebra :P men jag dög ;) hahah.

Nu sitter jag hemma, Nathalie e här :D. Jag har fått ett sommarlovsbusskort :D. Vad ska man säga? Livet leker .

pusspuss!

Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0