midsommar

började enligt traditionerna med midsommarfirande nere vid IP. Med dans o pilkastning och glass :D. Sen var dt bara hem till farsan o packa ihop grejjerna o fara till mammsen, jag fiiixade mig o sen drog vi till Gunn o Bengt o Lövet o käkade, jag, mamma, magnus o määäckan. Det va mummsigt.

Sen gick jag, Määääckan o Lövet hem till mig o hämtade mitt o Lindas dricka, och ringde Linda o sen gick vi till busstationen. Där va Lahti o c/o så vi snackade lite granna med dom o sånt där duvet. Sen så ringde Nicklas o sa att bussen va full för att den hade åkt förbi dom, så då kilade vi till dom vid Mysinge. Där va hela faderullan som vi skulle åka med. Dessvärre var dt bara jag o Linda som va tjejer i vårat gäng för dagen :P. Sen så kom massa folk till Mysinge sg vi på långt håll, så då tänkte jag, Linda, Marcus, Lövet, Åhman, Fluff, Rasmus och Viktor att vi skulle gå till platsen som ligger före, dt var riktigt långt dit, när vi kommit fram så kom dt en buss, fullsat.. pust. Men efter ca 10 minuter kom en till som vi fick åka med.

                                                            Määäck'n o Åhms -->                     


Väl i Öregrund gick vi mest runt o va sociala och snackade med folket som vi mötte, välans trevligt faktiskt. Sen så satte vi oss o snackade me Marc in the Park och hans polare ett bra tag. Sen gick vi runt igen :P.

                          <--- OH JA :D

En stund in på natten åkte vi hem o la oss och sov, en väldigtrolig dag med roliga människor! :) 

YOU MAKE MY DAAAY <3  

Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0