bara för att du gör mig sprittsprångande lycklig

hej alla fans!

datan hos pappa har lagt ner igen, fast den vill aldrig tillbaka igen, så vi ska köpa ny data, om ni undrar om det långa mellanrummet sen sist jag skrev. Men nu är det mammavecka, så nu jävlaR

skolajjn har väll rullat på som vanligt, inget att nämna. ska försöka fota mina kära klasskamrater så ni får se dom skönheterna. hihi. föresten så var jag på bio igår, jag och marcus kollade på ''på smällen'' den va faktiskt ganska så bra om jag får säga vad jag tycker! sen så gick vi till bussen och satte oss, väntade i 40 minuter. sen började vi kolla och då gick den nerifrån vägen o vi stod vid station, jippie, nästa buss gick om 55 minuter. kallt och jävligt som det var beslutade vi oss för att åka till årsta och sova där. men stadsbussarna hade slutat gå, så vi fick gå till årsta, men nu sitter jag hemma hos morsan, med värmen på och undrar HUR det gick på Lindas DEJT! jag kan inte vänta på att höra hur hon hade det (även fast vi ska ses om en timma på ip:n).

vi skulle haft fotbolls match idag mot GUSK, men dom hade inte folk så dom fick lämna WO. Tjiho. jag som va så sugen o spela!!!

ikväll vetjag inte riktigt vad morsan har planerat men hoppas det blir nått skoj, för de e jag sugen på. funderar på att åka till stan imorn också, jag måste köpa nya kläder allt jag har ser ju förjävligt ut! haha. 

menmen, ska göra mig iordning nu jag, ha det trevlans! Pusskramonypistjärten!

   

Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0