Midsommar 2008

Hurrayhurray. Då var det bara ett år kvar till nästa midsommar, dagen började med en tripp upp till Gimo IP för att kika på det årliga midsommarfirandet där, glada barn som dansar runt stången, trollkarlar (heter det så) och fiskedamm och grejer, det var mysigt!

sen var det hem och fixa sig, åka till fyrbo och äta lite smaskig mat, umgås o småprata lite grann med erik alvis och julia. trevligt. lisalisalisa var där med pontus också, så växlade några ord med henne, dem skulle ta sju bussen till öre, petra ringde och berättade att vi skulle ta sex bussen. så jag drog iväg mot henne.

väl på bussen messar flurran till linda: "POLISEN står vid shell och kollar igenom alla väskor.." så vi fick bråttom, jag och linda tog våran dricka o stoppade bakom lindas tröja, vid ryggen, under hennes bh band, haha. petra och edin gjorde det samma med sin, haha. vi klarade poliskontrollen utan problem och kunde sitta o flina åt alla som fick stå och hälla ut sin dricka. hihi, joyjoy!


sen flöt dagen på, åhman gick på vatten, vi sjöng för bajen, petra sköt en fotboll på en kärringsbil (hon blev rasande..konstigt..)  och allt var fridofröjd!

HELBRA GÄNGET!

Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0