Den underbara helgen

Återigen en mysig Gräsöhelg. Den här gången med min älskling och med min familj. I fredags firade vi morfar i husvagnen och jag och Colin gick ner på klipporna och myste vid solnedgången, någonting jag längtar tillbaka till!

Igår var vi in en sväng till Öregrund på dagen och handlade glass av Julia och Bosse och gick runt och kikade i affärer och köpte räkor, som jag aldrig hade ätit förutom i skagenröra. Fick tyvär världens allergichock av någonting (räkorna, gräs, vem vet?) och var tvungen att lägga mig för att mina svullna sönderkliade ögon skulle bli lite vackrare iallfall.

När jag vaknade var det bara att svida om och gå ner på puben för en trubadur-kväll. Jag fick dansa med Colin och känna mig som världens lyckligaste tjej, som vanligt när jag är med denna otroliga kille! Så med brottande med pensionerer och blandat väder avslutades kvällen och söndagen väntade runt hörnet.

Och idag har vi i princip bara åkt hem, Colin farfar hämtade honom hemma hos oss och bjöds på lite fika och en pratstund med farfar, som han verkade ha mycket gemensamt med. Sen for de iväg mot Tierp och kvällen fortsatte, och här sitter jag nu :)





Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0