Västerhaninge 2 - Gimo

Tänkte försöka plita ner lite om gårdagens hockeymatch.
Började med att vi fick kämpa som idioter för att lyckas hålla nollan mot ett jävligt bra västerhaninge. Men nollan hölls perioden ut och skotten var 8-5 med fördel till västerhaninge.

andra perioden var dem ännu starkare, men det var vi också, jag fick en djupledspass av systra mi som jag halvmissade, men jag lyckades lägga in en backhand framför mål, och vem fanns där då? jo petra swärd! och woops, 1-0 till oss! västerhaninge pressade på ännu hårdare och perioden slutade 2-1 till västerhaninge.

tredje perioden, vi lyckas få in en kvittering i första bytet genom Jullan Östlund, så jävla snyggt, jag skrek av glädje, haha. hon sköt en motståndare på skridskon så den styrdes in, haha. Sen gjorde dem ett mål och tog åter ledningen, men Julia Östlund lyckades få in en till puck o det var lika igen, med en minut kvar tar domar heeeelt oförståeligt ut elina för gud vet inte vad. och då lyckas dem få in en puck till och vinner matchen med 4-3. TACK DOMARN <3<3 inte..

efter matchen kommer våran tränare in och berättar för oss att deras lagkapten kommit fram till honom och sagt att vi var jobbiga och möta att dem var vana med att kunna åka hur dem ville och göra som dem ville, men nej de kunde dem inte. haha! där fick dom! sen berättade hon också att dem inte tränar eller nått, men majoriteten av spelarna har spelat i landslaget en gång i tiden.. wow.