torsdag, och precis en vecka kvar på mitt liv som femtonåring!

Hallow !

sitter här i min ensamhet! har haft skola hela veckan, men inte jobbiga lektioner o sånt, vilket känns väldigt lättande! men idag hade vi prov i medicinisk grundkurs det gick faktiskt ganska bra, det va inte så svårt.

idag har jag fotbollsträning, förhoppningsvis får man träffa Mandyyyyy <3 *saknar dig ju* . och på lördag är det sista fotbollsmatchen, mot vaksala , då ska vi spöa dom, fettlätt! för vi tänker bara positivt hahaha !

Om en vecka fyller jag år, tjiihooooooo ! haha, då blir det saftkalas hemma hos mig det må jag säga! haha. jag ska klippa mig då också, jag tänker färga mitt underhår med, sådetså!

Sen på Söndag är alla välkommna att komma och heja på mig o Elina i gränbyhallen klockan 12.15 för då har vi hockeymatch, och gör vi mål ska vi göra sälen! HAHA.

Pusshejs !"

diktier, dikter, dikter.

vet du hur söt du är när du ler,
att ja smygtittar när du inte ser,
vet du hur söt du är när du är sur och tvär,
att jag alltid vill vara där du är,
vet du vad ja älskar att höra ditt skratt,
att ja drömmer om dig varje natt,
vet du att ja älskar ditt sätt att gå,
att ja önskar att det föralltid ska vara vi TVÅ


________________________________________________________________

Hitta En Kille Som Kallar Dig Vacker
Istället För Sexig .
En Som Skiter I
Alla Andra Tjejer Han Kan Få .
En Som Ligger Vaken
Bara För Att Få Se Dig Sova .
En Som Vill Visa Världen
Att Du Är Någonting.
En Som Håller Hand I Hand
inför Polare.
En Som Konstant Påminner Dig
Om Hur Mycket Han Bryr Sig Och Tycker Om Dig.
En Som Tar Med Dig När Han Träffar Sina Vänner.
Och Som Vänder Sig Mot Dom Och Säger
"Det Är Henne Jag Älskar"

tut på dig lastbilsfan!

HEJ!

sitter här och har sket-tråkigt här hemma. men idag hade vi match o det må jag säga! vi ägde storvretarna! haha! yey!

efter det så kom jag hem till mor min, och vi for iväg till österbybruk, jag skulle nämnligen övningsköra, okej,, jag har inte gått en sån där kurs men jag körde lite ändå, det va skoj! jag åkte och tutade för det va så kul! haha. sen har jag vart ut med hunden min, och på vägen mötte jag 17 STYCKEN ''corvettar''. hahA!

image41 <- JAG FICK HAN!

tillsammans med mina sötnosar, är jag som gladast, och jag är faktiskt glad ofta.

Igår åkte jag med Amanda direkt efter deras match. tjihoo, det må jag säga, för vi bestämmde oss för att bjuda Linda och Petra på middag. Så vi åkte till coop för att handla vilket var väldans läskigt med tanke på att jag blev påkörd av en galenpanna med en vagn i högsta hugg! huahua ^^

så ringde vi till Linda, sen visade det sig att Petra var redan bjuden på middag, så det var bara Linda som kom, så åt vi gott och levde flott där ett tag, tills vi kom på att vi kanske ska börja göra oss iordning för bussarna går ju inte hela kvällen. så vi fixade oss snabbt och sen sprang vi ner till östhammarsbusstation, det gick säkert i en 120 km/h!! Men när vi började skymta bussen for den iväg lika snabbt som vi sprungit, så, det blev av att vänta.

tillslut kom vi in till stan, det var ingen höjdpunkt direkt, med tanke på att vi inte orkade gå till stadsparken där alla va, så iallafall så tog vi nästa buss hem, Linda åkte hem till sig och jag hem till Amandas lilla lägenhet (eller den e ganska stor för att vara exakt)

vi slog oss ner i soffan och kollade på crossroads, jag somnade men Amanda höll sig vaken.

Det var min kväll det :)

SOOOLONGSUCKER!


Somliga är otroliga

           

                 image39                                                Vissa saker går inte att beskriva med ord!


.

 

bara för att du gör mig sprittsprångande lycklig

hej alla fans!

datan hos pappa har lagt ner igen, fast den vill aldrig tillbaka igen, så vi ska köpa ny data, om ni undrar om det långa mellanrummet sen sist jag skrev. Men nu är det mammavecka, så nu jävlaR

skolajjn har väll rullat på som vanligt, inget att nämna. ska försöka fota mina kära klasskamrater så ni får se dom skönheterna. hihi. föresten så var jag på bio igår, jag och marcus kollade på ''på smällen'' den va faktiskt ganska så bra om jag får säga vad jag tycker! sen så gick vi till bussen och satte oss, väntade i 40 minuter. sen började vi kolla och då gick den nerifrån vägen o vi stod vid station, jippie, nästa buss gick om 55 minuter. kallt och jävligt som det var beslutade vi oss för att åka till årsta och sova där. men stadsbussarna hade slutat gå, så vi fick gå till årsta, men nu sitter jag hemma hos morsan, med värmen på och undrar HUR det gick på Lindas DEJT! jag kan inte vänta på att höra hur hon hade det (även fast vi ska ses om en timma på ip:n).

vi skulle haft fotbolls match idag mot GUSK, men dom hade inte folk så dom fick lämna WO. Tjiho. jag som va så sugen o spela!!!

ikväll vetjag inte riktigt vad morsan har planerat men hoppas det blir nått skoj, för de e jag sugen på. funderar på att åka till stan imorn också, jag måste köpa nya kläder allt jag har ser ju förjävligt ut! haha. 

menmen, ska göra mig iordning nu jag, ha det trevlans! Pusskramonypistjärten!

   IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0