Wakefield!

Here we come!!


Linköping

Vad vet ni om Linköping? Bra eller dåligt? Plugga eller inte? Uppsala - Linköping? Hjälp tack.

Guldbagge galan

Ikväll är det då guldbagge galan. Och jag hejar på Milennium triologin i allt den är nominerad i, tycker att det är de bästa svenska filmer som gjorts på bra länge. Såg den sista på bio i fredags, vilket jag tyckte var sorgligt, kommer sakna Lisbet Salander och Micke Blomkvist!

Ikväll håller jag tummarna!

 


Dans

Satt nyss och kollade på So You Think You Can Dance. Och blev helt fast vid den här dansen. Den är så vacker, att jag får tårar i ögonen.


Stolt Emma

Hur stolt blir man inte? Längtar till nya skivan kommer. Alva, vi måste åka på ny konsert snart!


Min fredag

Har innehållit ett besök i Alunda och tandläkaren, sista gången innan jag får betala, verkligheten börjar hinna ikapp mig.. Snart är jag vuxen. Jag får bestämma själv, jag får ta körkort, jag får köpa alkohol, snus och cigg på Ica, något som utnyttjas å så ofta! Jag får dessutom om ett år betala för att gå hos tandläkaren OCH jag får inte åka på ungdomsbusskort.. Illa.

Jag åkte vidare till Gamlis och kusinerna, Eric och jag slog Svenskt rekord (för dagen) i Bomb it 2, vilket är en merit som kommer att stå med i mitt framtida CV! Och nyss kom jag hem från hockeyträningen, så nu sitter jag och segar vid datorn.Bildbeviset, av någon märklig anledning valde Eric att kalla sig för pennan..(?) Ja jag vet inte jag..

Östhammar nyheter


-----Spännande! Nu väntar jag bara på att få hem mitt exemplar av tidningen såatt jag kan få se vilken bild som kom med. Tycker att det är dags att skicka nu, det är faktiskt 2010! Men.. nu vet jag att jag är en grym fotograf också! Katching!

Nyår

Sitter vid Colins dator och kollar på när han sover. Och det har jag längtat efter, i tre veckor! Så njuter det gör jag. Idag blir det hemfärd till Gimo igen, pga att vi har match imorgon mot Sandviken.. Kul.. De leder tydligen 1an.

 

Igår var det nyår, som spenderades med Colin, Emma och Alex, det var trevligt. Fast, Gnesta borna är riktigt dåliga på att smälla raketer, de smäller överallt utom på himlen, det var inte bara en gång vi höll på att bli små spillror.

 

Har fått julklapp av Colin också, fick en iPod touch! Karln är ju inte riktigt klok! Inte för att jag inte är glad, men den kostar ju en förmögenhet (iallafall för en fattig student som mig) men han säger bara att jag är värd det, så jag får helt enkelt  visa uppskattning och krama honom en hel massa extra!

 

 

Föresten, 2010, vad ska hända iår?
IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0