HAHA


Thailand

Egentligen skulle vi suttit på flyget nu, men förseningar är väll ingenting man är ovan med när man reser så att.. Klockan 21 ikväll går det, så jag sitter faktiskt hemma i Gimo just nu och väntar på att åka till mamma och lägga sakerna i resväskan och sen iväg till Arlanda. 

Det kommer säkerligen bli väldigt skönt med en semester, men jag är lite orolig att det är i två veckor, jag tror att jag kommer börja längta hem, till pappa och Colin. Men jag tror nog att man kan stå ut med stranden, eller vad tror ni? ^^


Flickan som lekte med elden

Nu blir det filmkväll med Colin, ska se flickan som lekte med elden och käka pepparkaksrulle (ÅH JA, prova!!!) och dricka sprite och njuta av varandras sällskap, för på tisdag åker jag och då blir det 2 veckor utan varandra.. Suck..


Uppkörning

Gick åt helvette.. Såatt, nu är det väll bara att vänta i två månader och göra om teorin och förhoppningsvis få en ny tid för körning. Rätt lamt när det enda man gör dåligt är att parkera, för att jag tydligen var för nära bilen bredvid. Allt annat var enligt honom perfekt. Jippi..


JOHNOSSIDen här videon påminner mig om varför jag älskar Johnossi och varför de är världens bästa live band!

Plus att texten till den här låten, enligt mig är hur bra som helst!


Hockey

Senaste tidens hockey har gått oväntat bra! Fredag-matchen mot Katrineholm borta visade sig vara en match med bara 9 utespelare, härligt det! Låg under med 1-0 efter första, tog ledningen och utökade den och gick in i pausvila med 3-1 ledning. Sen slutade visst matchen 3-3, vilket var lite smått orättvist då vi hade 40 gånger bättre spel än Katrineholm.

Igår var matchen hemma mot Gnesta, vinst med 3-0 och bedrövligt spel stundvis. Men jag gjorde två mål och blev matchens lirare, så jag är inte bitter! Föresten så spelade jag med JUN laget i lördags också, och den här helgen är då min status 2 mål BAKOM mål, det är min specialitet.. Har nu gjort 6 mål bakom mål under min hockeykarriär på fyra-fem år. Status vill jag säga.


Måndag

Dagen kommer bestå av övningskörning till Uppsala med mamma, sen hem på praktik på tvåan 14-21.30.

Veckan består i övrigt inte av mycket mer än praktik, träning och sen på fredag åker jag på semester till Gnesta över helgen, ska bli riktigt skönt att få åka dit och ta det lugnt i några dagar och bara mysa med min underbara pojkvän. Sen nästa tisdag bär det av till Thailand!

Skol tjat

Hörde en rättså intressant sak nyss av min mormor. De pratade om att Julia, systra mi, är så duktig på hockey, och fotboll och blablabla och jag sa "Jo för jag finns ju inte.." och då säger de svaret jag får höra varje gång någon ska säga vad jag är bra på. "Men du är ju så duktig i skolan.." Det är dock det enda man får höra, kommer jag hem och säger att jag hade MVG på ett prov så är det bara "Okej, bra." Rätt tråkigt att folk är så vana.. Jag tycker faktiskt att det förtjänar liiiiite uppmärksamhet. För det är faktiskt inte så lätt.

Men det värsta är att jag sen får höra att jag inte ens behöver kämpa! Nej just.. För jag kunde ju allt när jag föddes? Alla i min klass förutom jag och någon till har föräldrar eller nära släkt inom vården, som de kan få hjälp av då någonting är krångligt. Jag klarar alltid av allt själv, vilket tar både tid och kraft! Jag är i skolan varje dag, även om jag mår dåligt, för att jag inte vill missa något, och därför behöva plugga röven av mig!

Så besvikelsen är stor när folk tror att man bara ligger på soffan och äter chips hela dagarna. Mitt liv under "skolsässongen" innehåller inte mycket mer än att träna och plugga, och det har jag valt, då jag har mål i livet, bl.a. att komma in på högskola i höst osv.

Visst, jag har väldigt lätt för att skriva, och förstå det jag får höra.. Men f*n vad arg jag blir när folk inte tror att jag behöver kämpa. Jag är precis som alla andra!!!!


Körkort..

.. Åtminstone ett steg närmare! Klarade teorin idag, 58 rätt av 65. Med 6 felsvars marginal, stolt över mig själv! Nu får ni hålla tummarna på att jag klarar körningen också.. Så att jag får det där körkortet någongång.
IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0