Min syster

Julia har idag fått ett brev från svenska hockeyförbundet, där det står att hon är reserv i U18 landslaget! Tänk dig, förra året var du reserv i regionslaget, vilket jättekliv! Min syster, gud så du är bra!


Emma Johansson, 19 år

Äntligen är man 19 år då... Hade en bra födelsedag igår, fast jag gick i skolan till halv fem och var hemma halv sex! Fick pengar och blommor. Av Colin fick jag återigen rosor, denna gång 19 stycken, och en modo matchtröja! Den ska jag få i helgen när vi åker till övik, and i'm gonna rock it!

Just nu sitter jag och skriver på en hemtenta vi fått i Etik, den är rätt svår, men har som mål att göra klart den ikväll såatt jag kan skicka in den och koncentrera mig på sjukvårdens regelverk imorgon, då den ska vara inne. Shit vad det är mycket nu, men jag får trösta mig med att den här kursen snart är slut och att arbetena iallafall minskar!

Tog en vacker bild när jag satt på bussen hem igår som jag tänkte dela med mig av! Här är den!


Match

Idag ska jag spela fotbollsmatch, hoppas på att det blir mestadels bänken, då jag inte rört en fotboll sedan mitten på sommaren.

I övrigt har jag mycket att stå i idag, först match, och när jag kommer hem måste jag städa mitt rum och även baka något till imorgon då jag fyller 19 år. Kan inte låta bli att längta tills den här veckan är förbi och jag får åka och hälsa på Julia igen, denna gång med Colin, mamma och kanske mormor och morfar.

Saknar henne här hemma, men är samtidigt så glad att hon lever livet i Övik och gör det hon älskar! Hon är en bra förbild för så många människor, hon är helt otrolig, min syster.

Igår träffade jag släkten hos Dennis som fyllde 18 år, och så här såg jag ut, om ni skulle råka vara intresserade :)


Råtta

Igår kväll när jag krupit ner i min säg hör jag hur det är någonting som kryper under sängen.. Tänkte att det är ju säkert Herman, men när jag frågar pappa vart Herman är, så ligger han tydligen inne hos pappa. Jag fick P-A-N-I-K! Det enda logiska jag kunde komma på var att det var en råtta eller en mus.

Så jag hoppar från sängen och springer in till pappa. Sen vägrade jag gå in på mitt rum. Men det värsta är att nu på morgonen är den borta, och jag måste städa mitt rum, jag undrar vart jag kommer att hitta ohyran!Det är lite svårt att rita i paint med bärbardatorplatta, men ungefär såhär såg det ut, råttan låg under sängen och skrattade åt mig samtidigt som jag i princip hoppade bomben därifrån.

Chicken Sweet&Sour

Ska precis äta pappas kyckling, med sötsur sås! Det luktar så gott, mm! Men först tänkte jag slänga iväg ett blogginlägg faktiskt.

Idag har det varit en lugn dag för mig, hade tänkt att bege mig på en löprunda imorse när jag vaknade, men när jag såg ut och regnet öste ner blev jag inte så sugen, men med tanke på träning ikväll och läger fredag, lördag och söndag så är jag nog helt okej ändå!

Skolan har ju börjat nu för mig, och Uppsala Universitet är bra, mina kursare är snälla och jag trivs och känner enorm glädje att jag äntligen börjat på det sista som jag har haft i mina inre planer. Om tre år, då kan jag göra precis vad jag vill, och vart jag än vill, så kommer jag att ha ett jobb!

Dock finns ju roligare saker än artikelgranskning som vi har imorgon. Men det här är ju bara början och allting är främmande och nytt!

Pappa gnäller för tillfället på att jag druckit ett glas av hans groggvirke (sprite..) när jag frågar hur ofta han super och när han ska ha den. Svarar han till jul, haha. Och ställer fram den till maten! Så nu är det matdags för mig!


Örnsköldsvik

Jag älskar Övik! Har varit där hos min fina syster hela helgen och kollat på mycket hockey och umgåtts med henne. När jag kom hem igår och slängde mig ut på isen själv, så var jag så himla taggad! Plus att vi var helt okej många på isen! Nu längtar jag till helgen när det väntas match.

Måste erkänna att jag är lite avis på Julia som får spela i modo tröja.. Men vem vet, en dag kanske jag får bära en också?
IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0