Myskväll med C



Har haft en mysig kväll med Colin hittils, men nu sitter han och väntar otåligt på att få gå till "turk" och köpa, jag gissa på Cola och någonting gott att äta. Jag själv ska inte köpa någonting ^^ Skriver sen om jag hade rätt ;D

Presentkort

Idag fick jag mina presentkort på 205 :- på gratis make-up! Måste säga att det gick väldigt fort och smidigt sedan jag klickade hem det! Så nu är det bara gratis shopping som gäller ;)


Tre år sedan

Hittade några gamla mysiga bilder från konfan för tre år sedan :)





Dagens outfit



Jeans - Vila
Linne - Gina Tricot
Spetströja - Gina Tricot

Min första min outfit bild, det var lite klurigt att knäppa den måste jag säga, men den här bilden får faktiskt duga som min första bild. Men just nu hade jag faktiskt tänkt att städa igenom huset lite grann åt pappa. Bor faktiskt här varje, så någon nytta måste jag faktiskt göra!

Banana Split

Efter två sommrar på glasscafét i Öregrund tänkte jag passa på att tipsa er om hur man gör en banana split! Super enkelt och hur gott som helst!

1. Plocka fram alla "ingredienser"

 

2. Skala och skiva bananen i två delar



3. Lägg upp bananen och kula tre kulor som du lägger emellan



4. På med lite maränger
 


5. På med choklad sås!



6. ÄT!


Ny kategori?

Vad tycker ni? Ska jag starta en ack så känd kategori som "Dagens outfit". Vet att det inte riktigt är min grej, men tänkte att det kunde vara roligt ^^

Örskär bilder

Örskär


Örskär


Örskär

Tyckte att dem blev rätt fina för att vara med mobilkameran, synd bara att det var så molnigt och regnigt, men det kanske är det som blev lite charmigt med bilderna. Vad vet jag?  

Emma just nu



Så här trött är jag efter träningen, även fast jag döljer det bakom ett tillgjort leende ;)

Ska hoppa in i duschen nu, sen lägger jag upp lite kust-bilder från Örskär tidigare idag. Men föresten.. Varför säger man hoppa in i duschen (I Gimo säger man åtminstone så)? Jag tror aldrig att jag hoppat in i duschen, finns en stor risk att jag skulle ramla i badkaret då, eftersom jag är så klumpig. Man borde säga "Nu ska jag stiga in i duschen" eller "Nu ska jag kliva in i duschen" eller.. You get it. Skit samma! Jag går och duschar nu!

Katrin Zyto

Det var så himla härligt imorse på the voice när Katrin och de andra i gänget konstaterade att Katrin kanske är GRAVID! I direktsändning! Haha. Det började med lite dö prat om att hon mådde dåligt och att hennes bröst var ömma, och Josefin säger "Du kanske är gravid". Nej säger Katrin, kan man bli det när man äter mini piller? Haha.. Och sen fortsatte det. 

Imorgon klockan 15.00 släpper Katrin sanningen i sin blogg!  


Rosenserien



Min mamma säljer rosenserien, och jag måste bara säga att det är helt underbara produkter!

Alla förtjänar att känna sig så fräscha i huden som man gör efter användning av de produkterna. De innehåller inga kemikalier och är inte testade på djur (tro mig, jag har hört detta några gånger). Det jag tycker om mer är att man blir så mjuk och att rosenserien över huvudtaget är så dryg, att man bara behöver ta en liten ärta som mamma säger. Och tack vare det räcker det jättelänge.

Jag använder:
Solkräm


Solkrämen som ger en snabb och varaktig solbränna och skyddar mot skadlig UV-strålning. Passar perfekt solarium- solning (eller hur säger man) också. Naturlig solskyddsfaktor 5. Den är helt underbar! 
 


Make-up krämen som jag använder som foundation, genom att blanda den med solkrämen, genom att den endast finns i en färg, man kan ju även ha foundation över, men jag tycker att det räcker jättebra med bara den här make-up krämen eftersom den är färgad och ger en fin naturlig färg. Den släpper också igenom solen och man slipper "foundation-fläckar" om man är ute i solen.

Det var allt för mig, ingen smygreklam, utan bara ett hett tips :)

Dagens

Idag har det varit en utflykt med "jobbet" som jag säger även fast jag bara har praktik ^^. Vi var till Gräsö med mötesplatsen, vilket var trevligt! Vi åkte upp till Örskär först sedan hem till Jessicas mamma som lagade både paj och ABBORRE (deeelicious!) Sen begav vi oss hem igen, och snart är det träning igen som vanligt, fotboll den här gången och imorgon kommer min man! Wie!


Puss!

Psst.. skvaller!

Måste bara viska om för alla hockeytjejer som kanske läser den här bloggen att vi troligtvis får hem fröken HV i höst! Vår älskade Sara :D



Kom hockey sösongen kom! Nu kan ingenting stoppa oss!

"Ny" Klänning

Efter en heldag hos farmor fick vi äntligen till det vi skulle ha gjort. En rosett. Hur simpelt låter det inte?

Det tog mig och farmor FEM timmar att bli klara, vi startade vid nio och var klara vid två tiden, fast då stressade vi inte. Vilket var skönt. Och jag blev riktigt nöjd, precis som jag ville ha det blev det!

rosett

rosett

Klicka gärna på bilderna om ni vill se bättre :)

Fotbolls magi

Tycker att det rentav är magiskt, att vi lyckats vinna varenda match med våra senior-lag (Div. 3 och Div. 5) i fotbollen den här säsongen. Det är ovanligt att vi vinner redan på vår säsongen, annars brukar vinsterna komma när det är för sent, på hösten.

Nu kommer vi säkert förlora bara för att jag skrev det här.. Damn. 

Slingning

Slingade lite blonda slingor i mitt redan relativt blonda hår, blev rätt snyggt, det syns inte så mycket men ser lite somrigare ut :) Imorgon kommer en bild upp! Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt godnatt!


Gräsö

Var iväg en sväng till Gräsö och fotade, lägger in lite vackra bilder jag tog :) Kommentera gärna vilken som är din favorit! Min favorit är helt klart den första. Bilderna är återigen klickbara!

Gräsö

Gräsö

Gräsö

Drömmen om uppmärksamhet

Jag hade en konstig dröm, som jag tänker starta med att skriva ner.

KMT skulle ha teater på våran skola, så i publiken satt i princip hela skolan och många andra som bor här i kommunen. Tänk er stadskampen som man kollade på förut, så såg det ut. Helt plötsligt drog de upp mig och Petra på scenen. Då skulle de tydligen filma oss i veckorna när vi gjorde en massa uppdrag och på helgerna skulle publiken få göra olika tävlingar mot varandra.

Jag och Petra fick bo ute i skogen och då och då fick vi uppdrag vi skulle göra, KMTs teatergrupp kom då och då utklädda till något för att förvirra oss eller förstöra. Varje lördag morgon skulle jag och Petra starta tävlingarna och publiken skrek "Heja Fisken!" till Petra och "Heja vågen!" till mig. Beroende på vem de hejade på.

I början var både jag och Petra blyga ute på scenen, det var ju trots allt hur mycket folk som helst där och hejade och tävlade. Men efter någon vecka var vi helt galna och skrek och ville ha uppmärksamhet. 

Jag vet att det här är hur konstigt som helst, men här är iallafall ett exempel på hur mina drömmar ser ut, kan inte riktigt placera den här drömmen i skräck eller komisk. Haha. 

Återkommer när jag haft fler drömmar!

 

Drömmar

En ny kategori tyckte jag var passande. Jag drömmer alltid en massa konstiga drömmar, så vad passar bättre än att skriva ner dem här? Vem vet, jag kanske blir känd för det här ^^ Drömbruden, yea.

Nytt nytt nytt


Gratisbio, igen!

Vill du få gratis biobiljetter och presentkort?
Vem vill inte det..?

Då är gratisbio den perfekta hemsidan! Det är oerhört enkelt att samla ihop poäng, som du sedan kan växla in och få ut presntkort osv, beroende på hur många poäng du har samlat ihop! Visst låter det bra!?

Presentkorten är på en mängd olika affärer som Vero moda, JC, stadium, hm, guldfynd, åhlens, din sko m.m för att se flera ställen där presentkortet gäller gå in på presentkortstorget.


Antalet poäng du behöver för olika saker är:

200 poäng för: 1 menybiljett till bion
400 poäng för: 1 biobiljett,
500 poäng för: Valfri tidningsprenumeration, 200 kr på ditt unibet konto
1000 poäng för:  Presentkort på 300 kr,
1500 poäng för: Presentkort på 500 kr,
2000 poäng för: Presentkort på 700 kr

För att samla ihop poäng behöver du inte betala ett enda öre, om du inte vill. Jag har tjänat ihop mycket poäng och inte betalat någonting alls. Du kan göra undersökningar, värva en ny medlem (som kan ge 200 poäng!!), blogga om gratisbio som jag gör just nu och då tävlar du dessutom om ett presentkort på nelly.se, få hem gratisprover av olika varor. Det är super enkelt och jätte smart! 

Så gör nu som jag och bli medlem på GRATISBIO. Klickar du på länken under får du 75 poäng som en "start" av mig :)


Ledig vecka

Äntligen har jag fått ledig vecka! Så passade på att åka in till Uppsala och shoppa lite med mormor, blev äntligen en studentpresent till Colin, ett par glansiga leggings och ett vitt linne, solglasögon, sidenband och allergitabletter.

Lägger in bilder på sakerna, kanske imorgon när jag är ledig igen!

Presentkort

YEEES!


Jag kommer äntligen få mitt första presentkort från gratismakeup! Helt otroligt, 600 poäng är alltså ett presentkort värt 250 kronor. Gissa om jag är glad?

Smink är faktiskt det sista jag vill lägga ut pengar på!

B l i   m e d l e m   d u    o c k s å !

Sommarlovet 2009

Har ju bara en veckas jobb kvar. På söndag får jag i princip sommarlov. Känns konstigt.

25 Maj-31 Maj: En veckas ledighet i Gimo,
1 Juni-7 Juni: En vecka hos Colin, med Colins studenten 5 Juni.
8 Juni-10 Juni: Skola
11 Juni: Avslutning.
16 Juni: Min och Colins ett års dag, troligtvis på Parkens Zoo i Eskilstuna.
22 Juni-19 Juli: Sommarjobb

Sen har jag ingenting annat inplanerat, någon som har några tips på vad jag ska göra? ^^
 

Underbara vår

vår <3




(Bilderna är klickbara, rekomenderas..)

Välkommen härliga vår.

Insekter

Colin berättade för mig att man sväljer minst ett tiotal insekter per år! I sömnen! Det är ju helt sannslöst äckligt och fy.. Jag vill inte ens tänka på hur många insekter jag sväljer med tanke på att jag alltid sover med öppen mun! Det måste väll betyda att jag sväljer minst det dubbla?

Det är nog dags att lära sig sova med stängd mun nu.. Blä.

Hur blir det då?

Funderat över en sak under min praktik, som faktiskt också arbetsterapeuten sa idag!

De äldre idag lyssnar på lugn mysig musik, dansband eller jazz. Hur blir det när våran genaration blir äldre? Kan tänka mig hur roligt det kommer vara för de som arbetar, haha. Kan tänka mig en gammal gubbe med långt hår, headbanga till hårdrock, hihi. Eller kanske techno.

Det kommer vara helt flippat. Fast i och för sig. Då kommer vi sitta där och gnälla över att ungdomarna bara lyssnar på det och det, och säga att det var allt bättre på min tid.

Konstigt inlägg, konstiga funderingar.

Ny design

Äntligen har jag fått dit en halv ny design, den är inte helt färdig än. Men nu orkar jag verkligen inte sitta här längre! Återkommer med ett inlägg när mina ögon blivit runda igen :)

Gratisbio

Vill du få gratis biobiljetter och presentkort?
Vem vill inte det..?

Då är gratisbio den perfekta hemsidan! Det är oerhört enkelt att samla ihop poäng, som du sedan kan växla in och få ut presntkort osv, beroende på hur många poäng du har samlat ihop! Visst låter det bra!?

Presentkorten är på en mängd olika affärer som Vero moda, JC, stadium, hm, guldfynd, åhlens, din sko m.m för att se flera ställen där presentkortet gäller gå in på presentkortstorget.


Antalet poäng du behöver för olika saker är:

200 poäng för: 1 menybiljett till bion
400 poäng för: 1 biobiljett,
500 poäng för: Valfri tidningsprenumeration, 200 kr på ditt unibet konto
1000 poäng för:  Presentkort på 300 kr,
1500 poäng för: Presentkort på 500 kr,
2000 poäng för: Presentkort på 700 kr

För att samla ihop poäng behöver du inte betala ett enda öre, om du inte vill. Jag har tjänat ihop mycket poäng och inte betalat någonting alls. Du kan göra undersökningar, värva en ny medlem (som kan ge 200 poäng!!), blogga om gratisbio som jag gör just nu och då tävlar du dessutom om ett presentkort på nelly.se, få hem gratisprover av olika varor. Det är super enkelt och jätte smart! 

Så gör nu som jag och bli medlem på GRATISBIO. Klickar du på länken under får du 75 poäng som en "start" av mig :)
 


Puss!

Malena Ernman

Ikväll är kvällen! Kom igen Malena! Ta oss till final..!

Knutby


Vi var till stadsteatern i torsdags med klassen och kollade på Knutby. Den var riktigt bra, det var intressant att få veta vad som egentligen hände i den lilla söta byn ett stenkast härifrån (ett relativt långt..). Något som verkligen rekomenderas!

En bra tolkning av hjärntvättandet i Knutby, haha. Tänkte infoga en bild, men känner för ett musikklipp också, så..




Min dag

Hejhopp!


Idag har jag varit ledig från praktiken och bara slappat. Var med en sväng till sandvik och åt lunch med mamma och hennes jobbarkompisar. Såg Petra vinkade lite och pratade ytterst kort, den stackaren har ju praktik där.. hua!

Just nu sitter jag här och fixar lite grann med lite allt möjligt, har ett halvstädat rum också. Började damma alla hyllor i bokhyllan, men hann inte dammsuga, så ska ta itu med det också.

Men ikväll är det hockeyträning med innebandy och styrka, har en tendens att alltid få träningsvärk av hockeyfys.. Men det blir roligt! Det här blev ett riktigt tråkigt blogginlägg. Så ska lägga in en kul fräckis!

En kille gick till macken för att köpa ett paket kondomer till kvällen, då han och nya flickvännen skulle få till det för första gången.
"Hur många vill du ha? 6-pack?10-pack eller 12 pack?" frågade mannen som jobbade i kassan.
"Hmm.." Sa killen. "Jag tar nog 12-pack. Vi ska nämligen hem till hennes föräldrar på middag för första gången, och efter det så har hon lovat att vi ska göra det, flera gånger under kvällen."
Killen fick sina kondomer och gick därifrån.
Väl på middagen bad killen att få be bordsbön, och det hade familjen ingenting emot. Han bad och bad ioch bad och bad.. Tillslut avbröt tjejen honom och sa:
"Men! Du har ju aldrig sagt att du är religös!!"
Killen svarade snabbt:
"Och du har aldrig sagt att din pappa jobbar på mack!!!"

Soo long!

Ny kompis

Har ju glömt att berätta om min nya kompis, som jag träffade mellan Sthlm C och Sthlm Södra på pendeln mot Södertälje, på sista april. Jag satt och lyssna på musik och denna gestalt stiger på tåget, jag tänker några sekunder för mig själv, "inte här, inte här, inte här". Men jo. Tjejen som satt bredvid mig flyttar sig till andra sidan gången. Jag sitter kvar i förhoppning om att inte bli tilltalad.

Men den förhoppningen bryts oftast, då personen luktar sprit och allmänt sunk.

Jag ser hur han kollar på min väska och säger något. Jag tar ur hörlurarna. "Va?", "Är du från Östhammar?" Kollar på min väska, och upptäcker Östhammarshem reklamen. Och önskar någonstans inom mig att jag hade haft en resväska på hjul, som man har när man åker utomlands. Jag lyckas iallafall lura i gubben på cirka 50 bast, att jag bor i Upplandsväsby, har bott i Östhammar och ska till Sthlm Södra till min pojkvän. 

Och jag kan bara säga att aldrig har den korta sträckan varit så lång! Och aldrig har jag haft så mycket retsamma blickar på mig som bara skriker och garvar: "HAHAHAHA, rätt åt dig!". Äntligen! Nästa: Sthlm Södra. Jag säger hejdå och går och sätter mig längst fram i vagnen för attt få vara ifred. 

När jag mött Colin i Södertälje hamn ser jag honom genom rutan och ser att han bytt till Långbyxor. Och tänker för mig själv att det var tur att min "pojkvän" bor på söder, att jag slapp se en halvnaken fullis.



Har försökt rita av honom för att ni ska förstå. Det är alltså en skäggig, korthårig "blandning" av kvinna och man, "den" har på sig en lång svart kjol, glittrig lila tröja och tuttar(?), ser ut som en uppfylld BH.


Detta var så märkligt..

Projektarbete

Jag, Sofie och Karin ser just nu fram emot vårt projektarbete.. I Wakefield! Ska bli så grymt nice! Vi ska åka dit genom skolan, vilket betyder gratis. Vi ska göra en jämförelse, sjukvården i Sverige och i England, enligt Lotta och Agnete så ligger de så mycket efter i vården i England, vilket man kanske inte kan tro.

Tänkte också prata med Alvas käre mor om vi kan få intervjua henne om hur det är i Afrika. Tror att det faktiskt kommer att bli väldigt lyckat! Och så kul det kommer bli! Wie!

Ovanligt..

Jag skulle egentligen in här och skriva ett inlägg om vårt projektarbete, men så ser jag att jag fått en kommentar angående min och Colins nya tradition.. Haha.. Vet inte vad jag har för kommentar som svar till den här mer än: "Haha, ovanligt!"




Valborg 2009

Blev en lugn mysig tillställning. Jobbade först till 14.30. Sen var det bara hem en snabbis och vidare mot Gnesta, trodde att det skulle bli mycket fylla på buss och tåg, men det var väldigt lugnt, vilket var skönt.

Väl framme i Gnesta åt vi god mat och åkte och kollade på "Gnestabrasan" förväntade mig väll mer från stora Gnesta, men lillasyster Gimo slår brasan med hästlängder! I Gimo skjuter man ut brasan på lilldammen (som verkligen är liten)  och låter den brinna ute på vattnet. Och vatten är alltid en mysfaktor. Och i Gimosjunger man sånger som Upplandsvisan och vintern rasat.. Men Gnesta hade ju min pojkvän, vilket var ett stort plus! Som faktiskt slår vatten och visor!

Och brasan ägde rum på platsen där vi först möttes, jag och den där Colin, vid gnesta ishall. Och där känner jag mig ju faktiskt hemma! Helt klart en överlyckad valborg! Bilder kommer!



IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0