shoppoholic

Köpte nytt linne, nya skor, ny mascara och underkläder i måndags,
varken jag eller ni är väll intresserade av att se allt.
och jag tänker inte visa er allt heller ^^ men ni kan få se linnet!
puss


en vanlig dag i öregrund

jobbade idag, som vanligt. men idag var det ingen vanlig dag! det startade visserligen som en helt vanlig dag, jag, sara och sanna jobbade, folk beställde, två kulor i en bägare, dem beställde ägglikör och banansplit och blåbär och allt möjligt.

men så kommer en man och beställer gammaldagsvanilj och gammaldagsnougat. jag tycker att jag känner igen honom, han är väldigt liten,både på bredden och längden. han är mörkhårig. han börjar prata engelska med sin son, sanna som ska göra hans glass kollar på mig, jag brukar nämligen få göra glassarna till de engelska herrskapen. sen så beställer han på svenska. och DÅ ser jag, att det är den jag trodde att det var. det ÄR kung-speedway han själv!

och nu tänker hela svenska folken wow tony richardsson!! Men nej! visserligen är han kung på speedway, men han är inte min kung speedway. min kung speedway är mannen som är så duktig, han har alltid varit min kung speedway. GREG HANCOCK.

För er vanliga människor kanske det inte är något speciellt,men för mig, som är uppvuxen med min pappa, farfar och min farbror på orionparken i hallstavik så är det något speciellt. speedway är skönhet. lukten av dieseln som ångar upp mot läktarna, det härliga ljudet när starten går och synen när dem susar fram runt banan.. för mig är speedway speciellt och greg hancock har varit och handlat glass på vårat glasscafé.

älskling..jag saknar dig hemskt mycket.

the ice-cream café

first day. gick väll bra då. sanna jobbade ju, så jag kände någon. och jag kan ju säga att det kändes liiiiite roligare att vara tillbaka på glasscafét än att jobba på sandvik. dagen rullade väll på, det hände inte så mycket som är att nämnas. jag fick träna mina engelsk kunskaper, när det kom in en familj från typ, jag vet inte, holland eller nått. men det löste vi.

när jag hade serverat mina två sista kunder som bestod av ett pensionerspar diskade jag av det sista och dem åt väldigt nöjt av sina äppelkakor med glass och grädde och berättade för mig ett flertal gånger hur gott det var. när jag skulle kliva ut genom dörren för att rusa till bussen ropar gubben efter mig: "Hörrudu unga dam! kom tillbaka! jag vill ge dig lite dricks, det var så gott och du var så duktig". Jag log och tackade, hade nästan lust att ge honom en kram (men behärskade mig). så det var mitt livs första dricks. kom alldeles perfekt i tiden. nu kan jag köpa en drickyoghurt på fredag när jag jobbar nästa gång :)

den där speciella charmen

när man sitter här framför datorn, på youtube, söker på sin favorit fotbolls spelare sedan ja, jag skulle tippa minst 5år tillbaka. christian wilhelmsson, så hittar man precis det där som gjorde att han blev den där favoriten. enligt mig finns det två svenskar som gör det som han gör. det är han och zlatan. även fast zlatan gör det oftare. dem gör det där lilla extra, drar en spelare, kanske tillome två, sen spelar dem bollen eller sätter den.

jag har inte varit något stort fan av zlatan. men jag måste säga, att jag är imponerad av vad han gör. jag har blivit mer o mer fan av honom. som min mamma säger, man behöver inte kunna mycket om fotboll för att se på honom att han är en stjärna. och jag håller med, fullkomligt.


och föresten när vi snackar fotboll kan vi snacka lite bajen. vinst igår, 4-2. trea i tabellen. vi är på uppgång och det här året ska bli vårat.


damn it

kommer missa morgondagens jobb också, tack vare halsfilinussen. idag går det iallafall lättare att svälja. har tillome fått i mig en o en halv pannkaka! och det var gott. jag har saknat mat. jag kan prata lite mer än innan, det är på bättringsvägen och det känns superskönt. har jag tur kan jag äta, prata, dricka och jobba på onsdag!

kan inte hålla mig längre

och det kunde inte du heller. colin tommy berg. jag älskar dig


kyligt spelat

gör en alva och lägger in en av världens vackraste låtar. och tänker tillbaka på första gången jag hörde den.

 

hatar det

jag har fått halsfluss. blä. kände på mig redan igår morse att så var fallet. kan inte svälja, varken vatten eller mat. kan inte prata. har tungt att andas. har feber. fan jag önskar att det här kunde vara över nångång! jag saknar mat. sist jag åt något var fredagskväll. typ tre tuggor lax o potatis. har gått ner 1,5 kg på en natt. fan! jag behöver mat! jag vill ha MAT! jag vill ha en frisk hals! jag fick pencillin idag iaf, så nu ska det väll förhoppningsvis bli bra..

ang. sommarjobb

jag har bara en enda vecka kvar (plus tre på glasscafét i öre..) men det känns olidligt bra! det är så tråkigt och jag är så jävla fucking less på skiten, men man får väll tänka på den 25e augusti och le istället för att klaga! för jag gillar inte att klaga!! även om jag gjorde det i det här inlägget.. aja.. skitsamma! nånstan måste man ju få säga vad man tycker! hihi.

men jag har haft det lite bra tack vare sara, emil och fanny iaf =)

bara ord

man ska aldrig ändra sig för någon människa på hela jorden. det vet jag. men ska man anpassa sig lite? eller? ska man vara sig själv helt fullt ut?


lite om mig

tänkte försöka plita ner lite grann om mig,

jag heter emma eleonora johansson, jag bor i gimo (en liten sketen ort några mil utanför uppsala). min mamma och pappa bor inte tillsammans längre, så vanligtvis bor jag varannan vecka hos dem, men har haft det lite struligt på sista tiden så jag har bara bott hos pappa. min pappa heter lars, han är brevbärare, min mamma heter marie och jobbar på sandvik. sen har jag en systeryster som heter julia, hon är 14 och en jävel på hockey.

både mamma och pappa är singlar, mamma hade dock en boyfriend i ungefär två år, magnus, så han och en av mina bästa vänner, marcus, bodde hos oss i två år, dem har flyttat nu, det var jobbigt men nödvändigt. marcus och min relation idag är ostadig, vi har varit bra vänner men det svänger o knakar i fogarna, jag hoppas att det löser sig.

på min fritid spelar jag hockey och fotboll i underbara gimo, umgås med familj och vänner. jag har pojkvän också, vi har väll vart på g ganska länge och nu är vi äntligen tillsammans. det känns jättebra med honom, den där colin. sen så har jag en hund, som älskar colin, kan skriva mer om det i ett annat inlägg.

då vet ni lite mer om mig iaf =)IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0