Ny klänning

Hittade en perfekt klänning till bröllopet i september! Så, vad tycks?


Jobbigt..

Det här var tamejfan det roligaste jag sett på länge ^^ FC Z spelar ut Helsingborg!


Namnsdag

Idag har jag namnsdag, som vanligt på min systers födelsedag, och fick en present av henne (?) TACK :D och sen fick jag en hundring, "det var så lite" sa farmor och farfar, men jag svarade stolt med att "det var mycket mer än vad andra får"

Sätter in en bild på presenten från Jullan iallafall, bara för att dte är världens skönaste strumpor och för att jag avgudar ön!





Dagens teckning!



Än är den inte färdig, men tror faktiskt att den blir fin när den väl blir färdig!

Emmas band

Johnossi, The Cardigans, Mando Diao och Lars Winnerbäck. Och såklart The Hives, iallafall Walk Idiot Walk.

Om Emma själv får välja.
 

Min fina bild


Dagen outfit



Dagens Johnossi-outfit

Ella

Har helt glömt bort att lägga ut de här helt underbara bilderna på Ella, Colins lilla söta hund.




UNT fototävling

Har nyss anmält mig till UNTs fototävling med sommar tema. Skickade in den här bilden från helgen. Vad tycker ni?



Klicka på bilden så blir den stor och tjusig!

Fotbollsvecka

Det är en riktig fotbollsvecka som väntar för mig och de andra i laget, med träning igår, idag, på torsdag, på fredag, på lördag gånger två och match på söndag och på måndag för A-laget. Men i helgen är det läger med övernattning i Berkinge, vilket kan bli skoj!

Simhopp

Kan aldrig sluta facineras över de som hoppar simhopp, när jag och Colin var och badade i Södertälje var det träning i simhopp, och jag tycker att det är så häfftigt, men det är kanske för att jag inte ens kan göra en volt i vattnet och knappt en kullerbytta på land..

Men just nu är det parhoppning eller vad man ska säga, ännu häftigare, de hoppar exakt likadant, förstår inte hur det är möjlit men jaja, slår vad om att de inte kan stå på ett par skridskor!

 

Hejdå

Tänkte visa lite bilder från mitt och Colins adjö när jag åkte hem tidigare idag, alltid lika ledsamt.





Bilderna är klickbara <-


I provhytten

Äntligen har jag kommit ihåg att jag ska skriva om min konstiga dröm som jag hade inatt..

Det var så att jag, Julia och pappa var och handlade kläder, och jag skulle handla shorts, eftersom jag inte har några snygga, så hittade jag ett par svarta som jag provade, provhytten var enorm. Så Julia kom in i den och efter ett tag pappa också. Sedan kikade jag ut och såg Sofia Malmrud, så jag vinkade in henne i provhytten och började skratta så sa jag:

- Titta här! Dem spelar ju musik! Shortsen!
Och jag tryckte på knappen i shortsen och så spelades denna låt..



Jag vet, jag är skum...

Metallica



Härlig metallica låt ^^

Colin <3



Tillsammans klarar vi allt.

Gnesta

Just nu är jag i Gnesta, såatt ni vet! Jag uppdaterar när jag har något skoj att uppdatera :]

The Sims 2

Har spelat the sims 2 nu hela kvällen, så roligt! Gjorde mig och Colin, och se, vi har gift oss och skaffat barn vi, tiden går så fort när man spelar the sims. Men när vi blir gamlingar och dör, då är det inte lika kul längre... Det vet jag. Men nu är jag så trött att jag verkligen måste sova! Godnatt allesammans!

Gräsö humor

Avslutar dagen med Gräsös underbara humor. Gräsö-bor. Hur kan ni vara så himla lustiga? :)



Kufiska gräsö-filurer. Godnatt allesammans!

Colin <3

Saknar min alldeles underbara pojkvän, som är uppe i norr och har det bra. Men nu har jag betällt biljetter till Gotland! Så nu är det spikat att det bär av till faster Lena i sommar, skönt med semester!



Jag älskar dig lilla gubben <3

Lars Winnerbäck



Bjuder på en utav de roligaste texterna som jag vet. LYSSNA!

Den underbara helgen

Återigen en mysig Gräsöhelg. Den här gången med min älskling och med min familj. I fredags firade vi morfar i husvagnen och jag och Colin gick ner på klipporna och myste vid solnedgången, någonting jag längtar tillbaka till!

Igår var vi in en sväng till Öregrund på dagen och handlade glass av Julia och Bosse och gick runt och kikade i affärer och köpte räkor, som jag aldrig hade ätit förutom i skagenröra. Fick tyvär världens allergichock av någonting (räkorna, gräs, vem vet?) och var tvungen att lägga mig för att mina svullna sönderkliade ögon skulle bli lite vackrare iallfall.

När jag vaknade var det bara att svida om och gå ner på puben för en trubadur-kväll. Jag fick dansa med Colin och känna mig som världens lyckligaste tjej, som vanligt när jag är med denna otroliga kille! Så med brottande med pensionerer och blandat väder avslutades kvällen och söndagen väntade runt hörnet.

Och idag har vi i princip bara åkt hem, Colin farfar hämtade honom hemma hos oss och bjöds på lite fika och en pratstund med farfar, som han verkade ha mycket gemensamt med. Sen for de iväg mot Tierp och kvällen fortsatte, och här sitter jag nu :)





Johnossi på Krutan

Hade en hur mysig torsdagskväll som helst i torsdags! Jag som alltid har hatat torsdagskvällar, det finns aldrig någonting att se på TV då. Men i torsdags, såg jag, Alva och Colin Johnossi i Östhammar. Hur underbart som helst! SÅ skulle man spendera alla sina tordagar.

För er som inte varit på Krutan, så är det ett badställe, där det finns en scen. Och där spelade då mitt absoluta favoritband (delat med Winnerbäck). Det var underbart väder, underbar publik och ett underbart band. Vi stod längst fram och njöt, Alva fick Ossis trumpinne och vi fick höra de mäktigaste 1,2,3! i världshistorien. Det kunde helt enkelt inte bli bättre.

Läste nyss UNTs recension. Och fyra plus är inte helt fel. Jag älskar Johnossi och kommer alltid göra! Läs recensionen HÄR!

Det var andra gången jag såg Johnossi live, och det är absolut inte den sista! Nu tänker jag dela med mig av de mäktigaste 1,2,3 till er allihopa, eftersom Alva lagt ut på youtube. Enjoy!






IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0