Reese Witherspoon

Det finns ingen vackrare kvinna i världen än Reese Witherspoon i min absoluta favorit film Walk the Line.



Och någon dag, så ska jag färga mitt hår brunt, och hoppas på att jag blir lika vacker i det!

Läget i gimo HC



Bör även tilläggas att vi redan mött riks-serie satsande Södertälje. Yeah.


Högskoleprovet

Nu var det äntligen gjort! Känns faktiskt väldigt skönt att ha gjort det, och facit har redan kommit ut på studera.nu men jag vill faktiskt vänta på brevet i de här tre veckorna som man behöver vänta!

Det gick iallafall relativt bra, hoppas jag. Det är ju ett sånt här prov som man inte har en aning om hur det gick på. Imogon blir det iallafall jobb på hemtjänsten och sen vidare på hemmapremiär i Gimo ishall!

Misslyckad fotorunda

Jag och Julia gjorde allt i vår kraft för att fota ett löv i luften, vi sprang, kastade löv och nästintill slängde oss efter löven. Här får ni några bilder att unna ett skratt, både åt bilden och våra misslyckanden!

















Tillslut blev det åtminstone två bra bilder ^^




Jobb jobb jobb

Nu när jag haft ledig vecka, har jag faktiskt jobbat dubbelt på hemtjänsten, så nu är jag färdig repeterad och får jobba själv :) Det känns ju fantastiskt bra!

Men idag och imorgon är jag ledig, så då blir det mys med Colin och imorgon blir det stan och fotbollsfesten!

Tänkvärt

Sit down, sit on the ground, take off your clothes
And start digging for your soul
Dig deep, dig deeper
Only worms and roots can stop you from your goal
There's a lot of things to do before you die

Johnossi måste vara världsmästare på att hitta på tänkvärda textremsor. Och just den här har jag fastnat för.


Schimpanser

Idag hade vi ju som sagt liv och lust dagen. Vi hade en föreläsare från Furuvik på plats i ladan, hon föreläste om Schimpanser, om att de är nära uttrotning och att de är våra närmaste släktingar. De är nämligen närmare släktingar med oss än vad de är med Andra apor!

Det jag tyckte var riktigt häftigt, var att vi människor, kan få en blodtransfusion av en Scimpans, så nära släkt är vi!

Det var en helt underbar föreläsning måste jag säga, när man börjar fundera på vad som är viktigt i livet. När man får se hur illa vi människor behandlar dessa djur!

Så nu tycker jag att vi alla hjälps åt att rädda våra närmaste släktingar!


Fredag

Vad ska lilla Emma göra en fredag som denna då? Jo, jag ska till lärkbacken och göra min medicindelegering med Jennifer, sen blir det till att skynda sig till skolan och sjukvården, körlektion och svenska och religion, hem och packa, ska nämligen till Colins pappa ikväll troligtvis, sen när jag packat, hockeyträning, dusch, och resa!

Det kommer bli en lång dag!

Redigering

Har börjat redigera lite bilder från en mysig skogspromenad för några veckor sedan med Colin och Herman.

 





Dagens planer

Imorgon kommer Colin, så min dag är planerad såhär: Skola till 11.30, sen utprovning av studentmössa, hemma runt 13? STÄDA rummet, fotografera lite grann? Hockeyträning och sen plugga en massa inför lindrande vård provet!

Ha en bra dag :)

Nu är den här

YES! Nu är den äntligen här, min efterlängtade klänning. Och, den är helt perfekt!




Självmordsförsök

Har nyss insett hur nära döden jag var nyss, i mitt omedvetna självmordsförsök. Och smarta Emma, som alltid kan allting (nästan iallfall..) höll på att ta livet av sig, hur dum får man vara?!

Jag hade fått för mig att jag skulle träna på kontroller av bilen när jag kom hem, så gick in och pratade lite med pappa som hade slutat två, som tur var. Sen gick jag ut i garaget eftersom bilen stod inne, lämnade dörren in till huset öppen, som tur var IGEN. Och satte igång med kontroller och startade bilen och kollade bromsar och sånt tjaffs.

Sen kommer pappa in i garaget och frågar vad jag gör: "Varför slår du på och av bilen Emma? Huset är ju fullt av avgaser." Åh herregud. Inte hade jag haft en enda tanke på det? Så nu hoppas jag att Krister, vår körlärare inte läser det här, för då kommer jag aldrig få körkortet! 

Men tre saker är säkra: Ett, jag kommer aldrig mer göra om det där klantiga felet och två,  vilken kraft det är i avgaserna, jag är fortfarande lite snurrig och då är det säkert en halvtimma sedan och det är bra tur för mina nära och kära att pappa var hemma, annars hade jag nog legat där i garaget livlös när han kommit hem..

Dagens planer

Dagens planer består av skola och prov, fram till 16.20. Sen blir det snabbt hem och slänga i sig lite mat, och sedan upp till lärkbacken för litedubbelgång på hemtjänsten så att jag kan få extrajobba sen, på fredag har jag medicindelegeringstid, så efter det så ska det nog vara fritt fram :)



IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0