Praktikplats

Fick reda på våra praktikplatser idag, hade ju hoppats på Ortopeden eller Gyn som jag önskat i denna hop av urdåliga platser (Tack för bottenskrapet..) Vi fick önska en som vi verkligen inte ville vara på och där valde jag rehabilitering.

Egentligen skulle våra lärare placera ut oss, men det hade tydligen blivit ändring så det blev lottning. Ja men, jätteroligt. Min lott föll på (såklart!) rehabilitering. Men det förstod jag redan då jag hörde ordet lott. Känns så jävla värdelöst när man kämpat som en jävla idiot i skolan, och längtat efter ackis-praktiken.

Som tur var ville Emy byta bort sin plats, så vi böt. Så jag fick klättra upp ett steg, jippie, ögon-avdelningen.. Känns jätteroligt. Kommer ju säkert få göra mycket... Aja. Är så besviken nu att jag kanske ska lägga mig. Adios.

Ondskan

Gårdagskvällen tillägnade jag och Colin framför TVn och kollade på Ondskan, har läst 150 sidor i boken genom skolan, så tyckte att det kunde vara roligt att kolla på filmen en gång till, och hittils så tycker jag faktiskt att det är tråkigt att så mycket försvinner i filmen. Börjar låta som en äkta bokläsare ^^



Det bästa på hela filmen börjar vid 0:57. Älskar det!

(http://www.youtube.com/watch?v=qIPbCgaczck)

Magnus Uggla



HAHA xd

Paparazzi

Tycker att det är hysteriskt roligt att det pratas svenska i den här videon! Så måste lägga upp den faktiskt. 


Sovmorgon

Har sovmorgon idag, men är ändå uppe i tid, ska till Gnesta efter skolan, så måste packa och lite så där. Så hoppar och lyssnar på The Hives och spelar luftgitarr och sjunger (om man nu kan kalla detta skrål för att sjunga..)!

Skolan idag är iallfall soft, första lektionen lindrande vård, eget arbete, andra lektionen sjukvård, eget arbete, sen svenska och språkhistoria (Jippie.. inte) Sen har jag faktiskt körlektion, ska försöka tänka lite mer riskfyllt ^^ Sist sa han att jag inte hade något risktänk för fem öre ungefär. Sen är det bara religion, som är rätt roligt ändå.

Sen bär jag och de åtta kola burkarna av mot Gnesta :)

AmandaVarDet

ÅÅÅÅÅÅH MAAAAJ GAAAAAAAAAD! Jag som trodde att Kissie var kul att kolla på! Det här är någonting för FIA P, ALVA och alla andra som älskar att garva åt roliga fjortisar, AmandaVarDet.se HAAAHAHHAHAHA.

Kolla bara här...

http://amandavardet.blogg.se/2009/august/videoblogg-sommarglasscom.html



..Tack tack tack alla mogna bloggar som JAG läser!

Videoblogg?

Någon som är intresserad av att få videobloggar från mig? Försökte göra en nyss, men det var riktigt pinsamt, men skulle faktiskt kunna ställa upp och skämma ut mig om ni kommernterar att ni vill haha... xD



Peace.

Match!

Har nyss kommit hem från en tripp till Östhammar med mamma. Har även hunnit med att gymma med Karin och Fia! Var rätt nice! Men har dock inte hunnit plugga någon Matte C... Suck. Nu är det match mot Film som gäller! Soolong!

Skön morgondag

Morgondagen består enbart av Matte C och Social omsorg. Ska bli riktigt skönt att bara gå till kvart i tolv imorgon, sen efter tänkte jag, Karin och Fia testa att träna lite på gymmet här i Gimo. Skulle vara rätt skönt att ha ett gymkort där, och kunna gå dit efter skolan och så :) Så vi får väll se hur det blir!



Fields of gold



Behöver man ens sätta ord på detta? Den dagen jag begravs, då ska den här låten spelas i kyrkan, med Eva Cassidy.

Gimo fotboll

Utklipp från Maria Thurés blogg..



Stolt Gimo-spelare.


Ego-time

I fredags fotade jag lite ego-bilder, med vad jag märkte i efterhand, samma leende i alla. Det är nämligen så att jag har lagt upp alla min aego-bilder så här..

Jag såg alltså att jag inte har någon mapp för Sommaren 09, katastrof. Vi var nämligen tvugna att installera om datorn och jag glömde att spara den mappen, så jag kände i fredags att jag måste ta lite bilder nu, för det är så roligt att kunna kolla tillbaka på alla bilder på en själv. Så det här blev iallfall resultatet av min fotoshot (alla bilder blev likadana så visar bara en ^^)


Högskola

Har redan nu börjat fundera över högskola om ett år, vet ju att det är bra att vara ute i tid.. Som i nian när man ska välja gymnasie. Nu har jag hittat en möjlig högskola. Jag har ju redan Uppsala som ett val, men har kikat lite nu på mälardalens högskola, och ja, det låter ju faktiskt som ett möjligt val, med möjligheter att plugga i Eskilstuna och Nyköping, vilket ligger nära Gnesta och det är ju helt perfekt. Så nu är det bara vänta in framtiden och plugga järnet sista året.

I'm ready!

I only wanna be with you



Mysig låt :)

Tragus



Vad tycker ni?

Torsdag

Dagen började tråkigt med att lämna av min Colin vid bussen, han måste ju faktiskt jobba och kan inte lägg all sin tid på mig :) Sen så blev det skola, hade en riktigt jävlig dag idag, lektioner hela tiden, lunch först vid ett och sen gick vi till fyra. Och precis innan lunch så började jag må illa, vilket inte var så roligt, och det har hållt i sig så nu sitter jag och mår lite halvkasst, men imorgon är det en relativt lugn dag med: sjukvård, lindrande vård, svenska och religion. Och dessutom sovmorgon till halv elva :) 

Älskling


Bilden är klickbar, och en av de finaste jag någonsin fotat.

Du anar inte hur mycket jag älskar dig, varje dag, minut och sekund när vi är tillsammans är dyrbarare än guld. Du är den människa som står mig allra närmast, som jag alltid sedan första stund, kunnat berätta allt för. Det finns ingen människa som du och jag är så glad att jag får vara en del i ditt fantastiska liv. Föralltid. Din Emma

Min första..

.. FISK!



Är den inte helt underbar? Jo. Och det är sant, det var min första fisk.. någonsin.

Ny piercing

I måndags var jag och Karin in till Södertälje och skaffade oss en ny piercing. Det blev jättefint tyckte vi båda två och slapp lida gjorde man också. Det kändes knappt. Nu är det bara att se till att det läker! Men nu ska jag cykla till skolan, för min andra skoldag. Wish me luck.


Emma är enkel

Har aldrig funnit ord för den här sidan av mig, så gjorde jag ett facebook-test, och allt det här.. Stämmer så himla bra!


 

Usain Bolt

Igår satt jag och farfar och pratade om folk som gråter i sportsliga ögonblick. Pappa och farfar kollade nämligen på trav, och en tjej började gråta när hennes häst vann, vilket jag tyckte var jättekonstigt. Jag sa att jag bara gråter när svenskar vinner.

Jag grät inte idag heller när Usain Bolt vann VM guld och slog sitt eget världsrekord med 11 hundradelar.. På 100 meter, en fotbollsplan.. springer han på 9,58.. Helt sinnessjukt. Och jag tycker att han verkar vara en sån COOL person! Jag har bara en sak att säga. Du tar världen och mig med storm: ROCK OOOOOON!


Första is-passet

Tränade med Iron idag, bara för att jag var så himla sugen på att spela hockey, men aj så ont det gjorde i fötterna, jag längtar tills man vant sig med skridskorna igen och kommit igång med hockeytänket. Men jag känner på mig att iår blir det ett kul år, dels för att Linnea och Sara är med i matchen igen :)


Gotland dag 3













Dag 3 på Gotland är den sista dagen jag har många bilder från, och den spenderades med Colin på Norsholmen, med fika, gamla vrak och fyra snokar på en och samma kvadratmeter, Colin sa att det tydligen var häfftigt, så jag får väll skriva in det här då :) 

När vi kom hem spelade Lena fotboll i Fårö, mot turisterna, de vann till slut. Sen blev det TP resten av kvällen!

Gotland dag 2















Den andra dagen spenderades med att cykla i timmar i skogen när vi skulle till Norsta Auren, pga att jag valde fel väg och att en tant sa att det var vägen till stranden. Men väl framme var det jätte varmt och skönt i vattnet och jag somnade på stranden som vanligt. Sen cyklade vi hem med Lena och Peter som tur var, vem vet var vi hamnat annars?

Kvällen tillbringades vid raukarna med fiske.. Jag fick ingenting som vanligt... Jag blev uttråkad... Som vanligt. Men bara att njuta av utsikten på Fårö gör att jag kan sitta i timmar och bara kolla. Sen blev det hamburgegrillning, eftersom att Lena bara fick en bebis-torsk (och för att jag inte tycker såååå mycket om torsk).

Gotland dag 1















Första dagen tillbringade jag och världens bästa pojkvän i Visby, runt knallandes på alla dessa kullerstensgator, mötte lite medeltidsmänniskor, hittade tillslut någonting att äta och mådde allmänt bra, förutom att vi hade ont i axlarna av allt släpande på dessa tunga väskor!

Övningskörning

Gud så stolt jag är över mig själv! Idag har jag nämligen övningskört i Uppsala (vilket är ett stort steg från fjutt-östhammarskommun). Körde först ner på stan och parkerade och pappa köpte kostym, sen körde jag till ÖB där jag och pappa köpte godis och sen hem igen. Riktigt skönt att ha det avklarat och det var inte alls lika svårt som jag trodde när jag fick meddelandet av pappa imorse om att JAG skulle köra..

 


Min lördag

Igår vart det ju förlust mot Östhammar med 1-0 i sista minuten, det var nog den trögaste och konstigaste förlusten i mitt liv. Men nu tänker jag inte skriva mer om den, då bli jag bara olycklig!

Idag ska jag till stan med pappa, han ska kolla på kostym till bröllopet och jag ska in på swedbank, stör mig faktiskt lite på att de tog bort den i Gimo.. Men för övrigt är jag pank, så ska faktiskt inte handla någonting! Men jag skriver lite mer senare.

Min ödla!

Tror att jag kanske har hittat min blivande ödla, äntligen. Den är i princip helt perfekt! Vad tycker ni om denna skönhet?



Har även hittat några andra potensiella ödlor. Kan lägga upp några små bilder på dem också.
Just nu står det mellan ödlan över  och ödlan under.







Ödla 1,2,3 har jag tagit bilder från Nita, på hemsidan zoonen och den sista är från www.leopardgecko.se

NU BEHÖVER JAG DIN HJÄLP! Vilken är underbarast? :)

Derby

Fick reda på igår att det är derby idag! Mot Östhammar.. Och vi ska krossa dem, på Gimo sätt.


Sova

Nu tänker jag lägga mig för att sova :) Imorgon kommer bilder upp både från Gotland och förhoppningsvis från Nåtarö också! Så håll ut, ska försöka uppdatera mer nu när jag har tillgång till dator igen!

Dålig update

Har varit kass på att uppdatera på sista tiden, för att jag har faktiskt varit på underbara FÅRÖ. Så himla mysigt att vara där och umgås med Lena och Peter, som man träffar alldeles för sällan. Och såklart Colin. Men nu blir det dålig uppdatering igen! För imorgon åker jag och Colin till Nåtarö i Stockholms skärgård och myser till på onsdag. Men efter onsdag kan jag uppdatera för fullt igen :)



IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007


RSS 2.0