Vår helg

Vi åkte från Gimo klockan 7.00 mot Nynäs och båten, klockan 16 var det match och det kändes som att vi var betydligt bättre, vände 1-0 underläge till 4-1 ledning och till sist vinst med 5-3. Kändes som att vi släppte in dem onödigt mycket i matchen, men stundtals såg det riktigt bra ut. Jag kunde såklart inte lyfta pucken med min handled och brände därmed säkert 4 chanser på styrning och framför mål.

Efter matchen for vi till stugorna, på vägen dit "krockar" vi med bussen såatt sidorutan vid vår chaufför spräcks och backspegeln flyger åt helvete. Men vi körde på ändå. Jag delade rum med frugan min, eller mannen min kanske jag ska säga, för vi kom fram till att hon är mannen i förhållandet. Fröken Emma Ericsson. Eftersom vi tycker att Visby är Sveriges Las Vegas, tyckte vi att ett giftermål var passande. Vi gjorde iordning oss snabbt och svepte i oss dricka kanske lite väl snabbt. Sen hade vi underhållning i bussen till Sunes Elefant, som Emma hade kollat upp att det var grymmaste haket att käka på.

När vi är några meter ifrån restaurangen blir vi stannade av polisen. Vår busschaufför gormar på med bältena, som ingen hade på sig. Plus att halva laget sitter och dricker, och då var INGEN över 20... Så vi får på oss bältena och gömmer drickat i sista stund. Polisen frågar Ingemar vad han gjort med rutan.. Sen kommer han in i bussen och säger (läses på Gotländska): "Jag såg att det ble fibril aktivitet i bussen, jag vill inte att ni använder bälte för att jag inte ska ge er böter, utan för att ni ska komme hem hele till era näre å käre".

På Sunes elefant åt vi och jag och Emma var nyfikna på varför det hette Sunes elefant, och tydligen hette hyresvärden Sune, och han gillade elefanter. Vi åkte vidare till Hamnplan 5 och vi över 18 gick in och satte oss och pratade och hade allmänt mysigt. Sen kom några av våra kära lagkamrater som inte riktigt hade åldern inne, in och då intog vi stället i sann Upplandsanda.

Jag tänker inte skriva så mycket om kvällen på Hamnplan 5. Förutom att jag har sån jävla träningsvärk i nacken för att jag troligtvis headbangat på tok för mycket på dansgolvet. Kan också meddela att jag och Emma kommer på oss själva med att stå och skrika med till det punkband (ingen av oss gillar punk) som spelade. Det roliga är att dem sjunger: "Dricka sprit och hålla käften". Jaja. Vi kom hem vid fyra, efter att ha virrat runt i Visby i säkert 40 minuter med någon stackars Arvid som vi fick åka med, som med sitt lag bodde i Rävhagen, där vi också bodde.

Hemresan var inte rolig, att åka båt i 20 meter (ja, det kändes så...) vågor, äta frukost och sen må som man mår, var absolut inte roligt enligt mig.


Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0