Dag 15 – Mina drömmar

Jag är ett stort fan av drömmar, jag tycker att det är viktigt att man har drömmar och någonting att sträva efter, både långsiktliga och kortsiktliga.

Mina kortsiktliga drömmar är att kämpa med skolan och spendera tid med mina vänner och att göra 2011 till det bästa året i mitt liv. Jag har ofta tillfälliga drömmar, som kanske känns lite väl privata för att skriva om här, just nu.

Långsiktliga drömmar för mig, är att jobba som sjuksköterska på ambulansen, men innan det är mina mål att jobba runt på sjukhus och samla ihop erfarenhet från alla möjliga avdelningar. Förutom ambulansen är en jobbdröm att jobba i helikoptern. Andra långsiktliga drömmar är att ha en underbar familj, bo i en mysig villa och att vara omgiven med folk jag älskar. Andra drömmar jag har är t.ex. att jag någon gång i mitt liv vill åka till Maldiverna och Mexico. Jag vill simma med delfiner, jag vill se späckhuggare i det vilda, jag vill gifta mig med någon jag kan både skratta och gråta med, jag vill se Katy Perry live med Linnea och jag vill att mina nära och kära ska må bra!


Kommentarer

Bikta dig

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress?

Din hemsida eller blogg?

Då var det bara att skriva

Trackback


IMPULSIVEE.WEBBLOGG.SE



    KATEGORIER

    GAMMALT

    2007
RSS 2.0