Gimo - Sandviken

Det blev varken vinst, förlust eller oavgjort idag mot Sandviken.

Vi började helt okej, men lite mesigt i anfallzon och låg därmed under med 2-0 efter första perioden. Inte helt rättvist kanske då skotten var lika och vi hade många bra lägen. Andra perioden var våran och vi gick ikapp till 2-2. Här ledde vi skotten med 10 eller någonting liknande. I tredje slappnar vi av lite, men jobbar fortfarande stenhårt, men Sandviken lyckas trycka in ett ledningsmål. Med 7 minuter kvar av sista perioden får en tjej i deras lag ett felskär i närkamp med Emelie, precis bredvid mig och ramlar in med huvudet före i sargen. Ambulans fick tilkallas då hon fått ont i nacke och rygg. Matchen avbröts.

Hade vi fått fortsätta spela tror jag att vi hade tryckt in en puck. För idag var vi riktigt bra. Tråkig avslutning på en rolig match.